search menu noun_57078 arrow-down cadeau kominactie team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk
×

Word jij onze Stagiair(e) internationale projecten?

Zoek je een uitdagende stageplaats waar je onder goede begeleiding zelfstandig aan internationale projecten kunt werken? En wil je tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het verspreiden en delen van onze kennis en ervaring, zodat er nog meer zieke en gehandicapte kinderen worden bereikt? Dan hebben wij wat je zoekt! Een stageplaats bij de afdeling Kennis & projecten voor een periode van drie tot zes maanden.

CliniClowns brengen sinds 1992 bezoeken aan kinderen in Nederlandse ziekenhuizen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns ervoor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. En dat komt de behandeling ten goede. Want samen spelen en weer even kind zijn, kan angst verminderen, pijn verlichten en emoties de ruimte geven. Ruimte om te kunnen lachen, te ontspannen en weer op jezelf te kunnen vertrouwen. Kortom: beter voelen helpt beter worden. CliniClowns. Geen kinderachtig effect.
 
De afdeling Kennis & projecten zorgt voor het ontwikkelen van kennis en innovatie op het vakgebied van clownen en hospital clownen binnen de zorg- en geefmarkt in binnen- en buitenland. Onderzoek naar de impact van het werk van CliniClowns is een belangrijk onderdeel. Kennis & projecten heeft een internationaal programma waarbinnen CliniClowns kennis en ervaring deelt met soortgelijke organisaties wereldwijd. CliniClowns Nederland is de coördinator van the European Federation of Hospital Clown Organizations (EFHCO). Met name de activiteiten voor deze federatie zijn in het takenpakket van de stage opgenomen.

Wat ga je doen?

Als stagiair werk je samen met de Coördinator internationale samenwerking aan de uitvoering van meerdere projecten en uitwisselingen voor the European Federation of Hospital Clown Organizations (EFHCO):

  • Je ondersteunt de coördinator bij het inplannen, organiseren en begeleiden van internationale workshops, trainingen en uitwisselingen. Je overlegt met betrokkenen en helpt mee aan verdere ontwikkelingen.
  • Je ondersteunt bij de uitvoering, uitwerking en verslaglegging van nationaal en internationaal onderzoek door het maken van planningen, het verzamelen van benodigde informatie, het categoriseren en filen van onderzoek en het onderhouden en informeren van contacten binnen het onderzoek.
  • Je verzorgt de communicatie richting de (nieuwe) leden van de federatie en registreert aanvragen.
  • Je assisteert bij het organiseren van uitwisselingsbijeenkomsten en denkt mee over nieuwe uitwisselingen en mogelijke fondsenwerving.Je bent verantwoordelijk voor het up do date houden van de online communicatie (Facebook en website) en het genereren van meer volgers.

Wie ben jij?

Jij volgt een internationale studie of een relevante culturele of maatschappelijke projectmanagementstudie op HBO-niveau en bent gedurende drie tot zes maanden beschikbaar voor drie à vier dagen per week. Je kunt projecten opstarten en begeleiden en bent communicatief sterk. Je wordt enthousiast van organiseren, communiceren en het onderhouden van externe contacten. Uiteraard heb je affiniteit met het werk van CliniClowns. Een goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is een voorwaarde voor deze stage.

Wat krijg je ervoor terug?

Een stageplek voor maximaal vier dagen per week per september 2017 op ons kantoor in Amersfoort op tien minuten loopafstand van station Amersfoort. De stagevergoeding is op basis van vier dagen per week € 230,00 bruto per maand. De exacte periode en duur van de stage zullen in overleg worden vastgesteld.

Interesse?

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Karina Gutter, afdeling HRM. Graag ontvangen wij je sollicitatie zo spoedig mogelijk.
 
Kijk voor meer informatie over de Efhco op www.efhco.eu.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Paulien Trapman, Coördinator internationale samenwerking. Paulien is te bereiken op p.trapman@cliniclownsinternational.nl of 06 106 356 72.

search menu noun_57078 arrow-down cadeau kominactie team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk