search menu noun_57078 arrow-down cadeau kominactie team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk
×

Word jij onze Stagiair(e) Marketing?

Wil jij meehelpen om nog meer geld beschikbaar te krijgen om bij zieke of gehandicapte kinderen een lach op het gezicht te toveren? En wil je tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de leukste fondsenwervende acties voor CliniClowns? Dan hebben wij een te gekke stageplaats voor jou!

CliniClowns brengen sinds 1992 bezoeken aan kinderen in Nederlandse ziekenhuizen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns ervoor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. En dat komt de behandeling ten goede. Want samen spelen en weer even kind zijn, kan angst verminderen, pijn verlichten en emoties de ruimte geven. Ruimte om te kunnen lachen, te ontspannen en weer op jezelf te kunnen vertrouwen. Kortom: beter voelen helpt beter worden. CliniClowns. Geen kinderachtig effect.

De unit Fondsenwerving van de afdeling Marketing is verantwoordelijk voor fondsenwerving in zowel de particuliere als zakelijke markt. De Fondsenwervers voor de zakelijke markt houden zich bezig met fondsenwervende activiteiten gericht op het bedrijfsleven en het stimuleren van acties. Voor de zakelijke fondsenwerving hebben we plaats voor een stagiair die onder andere deze acties gaat begeleiden en ondersteunen.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de Fondsenwervers bij alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van sponsoring en acties, waarbij de nadruk ligt op het begeleiden en ondersteunen van door particulieren, scholen en bedrijven georganiseerde acties. Die acties zijn zeer gevarieerd en kunnen van alles zijn: een sponsorloop, een buurtfeest of de verkoop van zelfgemaakte artikelen.

Wie ben jij?

Je studeert een relevante studie zoals Marketing, Communicatie of Bedrijfskunde op minimaal HBO- niveau en je bent minstens vijf maanden beschikbaar voor minimaal vier dagen per week. Je bent enthousiast, weet van aanpakken en hebt een proactieve instelling. Verder kun je goed plannen en organiseren en uitstekend zelfstandig werken. Uiteraard heb je affiniteit met het werk van CliniClowns.

Wat krijg je ervoor terug?

Een uitdagende stageplek per augustus of september 2017 in een team van enthousiaste collega’s op ons kantoor op tien minuten loopafstand van station Amersfoort. De stagevergoeding is € 250,00 bruto per maand bij vijf dagen stage per week. De exacte duur en aanvangsdatum van de stage zullen in overleg worden vastgesteld.

Interesse?

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Karina Gutter, HR adviseur. Graag ontvangen wij je sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Alexandra van den Top, Fondsenwerver, via Alexandra.van.den.Top@cliniclowns.nl.

search menu noun_57078 arrow-down cadeau kominactie team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk