calendar close camera euro check edit filters beeldmerk cadeau hand hart-hand person share

Word jij onze stagiair(e) Productiebureau?

Zoek je een uitdagende stage in een dynamische en creatieve omgeving, waarbij je werkzaamheden op kantoor afwisselt met werkzaamheden op locatie? Dan hebben wij wat je zoekt! Drie productionele/redactionele stageplaatsen bij het Productiebureau van de afdeling Speellocaties bij CliniClowns voor een periode van drie tot zes maanden per september 2016.
 

CliniClowns brengen sinds 1992 bezoeken aan kinderen in Nederlandse ziekenhuizen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns ervoor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. En dat komt de behandeling ten goede. Want samen spelen en weer even kind zijn, kan angst verminderen, pijn verlichten en emoties de ruimte geven. Ruimte om te kunnen lachen, te ontspannen en weer op jezelf te kunnen vertrouwen. Kortom: beter voelen helpt beter worden. CliniClowns. Geen kinderachtig effect.

Bij het Productiebureau van de afdeling Speellocaties worden alle diensten, evenementen en producties van CliniClowns gefaciliteerd. Voorbeelden daarvan zijn het CliniClowns College, Circus CliniClowns en CliniClowns App. In het CliniClowns College ontvangen wij kinderen die ziek zijn - samen met het gezin - en dompelen hen onder in één groot zintuiglijk avontuur onder leiding van een Clown en de Conciërge. Circus CliniClowns laat kinderen met een handicap een dagje onbezorgd genieten samen met hun gezin of begeleiders met een voorstelling die speciaal is afgestemd op de belevingswereld van kinderen met een handicap. CliniClowns App is een onlineomgeving speciaal voor kinderen met een langdurige ziekte en/of handicap die thuis of in een instelling/ziekenhuis worden verzorgd. Op deze veilig afgesloten app kunnen kinderen live webcammen en chatten met clowns, filmpjes bekijken en chatten met andere kinderen.

Wat wordt er van je verwacht als stagiair(e)?

Je werkt samen met de medewerkers van het Productiebureau om de ontmoetingen tussen clowns en doelgroep te faciliteren en alle spelvormen mogelijk te maken. Je voert zowel productionele, redactionele als administratieve werkzaamheden uit, zoals:
•    aanspreekpunt voor de doelgroep: afhandelen van aanmeldingen, behandelen van vragen en verzoeken, contact onderhouden met ouders/kinderen, invoeren en beheren van gegevens;
•    ondersteunen bij productionele werkzaamheden, bijvoorbeeld kopen van rekwisieten, schrijven van productieboek en callsheets, regelen van catering  en functioneren als runner;
•    aanwezigheid en inzet tijdens de uitvoering van producties op locatie;
•    productie en redactie van content voor de CliniClowns App;
•    faciliteren van clowns en het zorg dragen voor ruimtes waar wordt gespeeld;
•    onderhouden van de aan de producties gerelateerde websites.

Wij zoeken ...

Je bent een enthousiaste, communicatief vaardige tweede- of derdejaars bij voorkeur HBO-student met verantwoordelijkheidsgevoel. Verder ben je klantvriendelijk, resultaatgericht, nauwkeurig, flexibel en stressbestendig en beheers je Excel en Word goed. Jij weet productioneel en redactioneel je weg wel te vinden. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs.

Wij bieden ...

De afdeling Speellocaties van CliniClowns biedt volop mogelijkheden en kansen om productionele/redactionele ervaring op te doen. In overleg kunnen de taken waar mogelijk worden afgestemd op jouw leerbehoeften. Bij voorkeur ben je vijf (maar minimaal vier) dagen per week inzetbaar voor een periode van drie tot zes maanden per september 2016. Je werkt vanuit ons kantoor in Amersfoort op tien minuten loopafstand van station Amersfoort. Incidenteel worden de stagewerkzaamheden verricht op locatie en/of in de weekenden. De stagevergoeding is op basis van vijf dagen per week €250,00 per maand. De exacte periode en duur van de stage zullen in overleg worden vastgesteld.

Interesse?

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Karina Gutter, afdeling HRM. Graag ontvangen wij je sollicitatie zo spoedig mogelijk.
Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Mijke Das. Zij is te bereiken op het e-mailadres Mijke.Das@cliniclowns.nl of telefoonnummer 06 106 407 76.