search menu noun_57078 arrow-down cadeau kominactie team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk
×

Word jij onze stagiair(e) Productiebureau?

Help jij mee om zoveel mogelijk kinderen een magisch moment te geven?
 

CliniClowns brengen sinds 1992 bezoeken aan kinderen in Nederlandse ziekenhuizen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns ervoor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. En dat komt de behandeling ten goede. Want samen spelen en weer even kind zijn, kan angst verminderen, pijn verlichten en emoties de ruimte geven. Ruimte om te kunnen lachen, te ontspannen en weer op jezelf te kunnen vertrouwen. Kortom: beter voelen helpt beter worden. CliniClowns. Geen kinderachtig effect.

Bij het Productiebureau van de afdeling Speellocaties worden alle diensten, evenementen en producties van CliniClowns gefaciliteerd. Voorbeelden daarvan zijn het CliniClowns College, Circus CliniClowns en CliniClowns App. In het CliniClowns College ontvangen wij kinderen die ziek zijn - samen met het gezin - en dompelen hen onder in één groot zintuiglijk avontuur onder leiding van een Clown en de Conciërge. Circus CliniClowns laat kinderen met een handicap een dagje onbezorgd genieten samen met hun gezin of begeleiders met een voorstelling die speciaal is afgestemd op de belevingswereld van kinderen met een handicap. CliniClowns App is een onlineomgeving speciaal voor kinderen met een langdurige ziekte en/of handicap die thuis of in een instelling/ziekenhuis worden verzorgd. Op deze veilig afgesloten app kunnen kinderen live webcammen en chatten met de clowns, filmpjes bekijken en chatten met andere kinderen.

Wat ga je doen?

Je werkt samen met de medewerkers van het Productiebureau om de ontmoetingen tussen clowns en doelgroep te faciliteren en alle spelvormen mogelijk te maken. Je voert zowel productionele als administratieve taken uit, zoals:

  • het afhandelen van aanmeldingen en verzoeken, beantwoorden van vragen, contact onderhouden met ouders/kinderen en invoeren en beheren van gegevens als aanspreekpunt voor de doelgroep;
  • het ondersteunen bij productionele werkzaamheden, bijvoorbeeld kopen van rekwisieten, op- en afbouw van evenementen en functioneren als runner;
  • het aanwezig zijn en helpen tijdens de uitvoering van producties op locatie;
  • het faciliteren van clowns en het op orde houden vanruimtes waar wordt gespeeld.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste, communicatief vaardige tweede- of derdejaars student (bij voorkeur Hbo) met verantwoordelijkheidsgevoel. Verder ben je klantvriendelijk, resultaatgericht, nauwkeurig, flexibel en stressbestendig en beheers je Excel en Word goed. Jij weet productioneel en redactioneel je weg wel te vinden. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs.

Wat krijg je ervoor terug?

De afdeling Speellocaties van CliniClowns biedt volop mogelijkheden en kansen om productionele ervaring op te doen. In overleg kunnen de taken waar mogelijk worden afgestemd op jouw leerbehoeften. Bij voorkeur ben je vijf (maar minimaal vier) dagen per week inzetbaar voor een periode van drie tot zes maanden per september 2017. Je werkt voornamelijk vanuit ons kantoor in Amersfoort op tien minuten loopafstand van station Amersfoort. Incidenteel worden de stagewerkzaamheden verricht op een andere locatie en/of in de weekenden. De stagevergoeding is op basis van vijf dagen per week € 250,00 per maand. De exacte periode en duur van de stage zullen in overleg worden vastgesteld.

Interesse?

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Karina Gutter, afdeling HRM. Graag ontvangen wij je sollicitatie zo spoedig mogelijk.
Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Lisette Zeegers. Zij is te bereiken op e-mailadres Lisette.Zeegers@cliniclowns.nl of telefoonnummer 06 106 350 90.

search menu noun_57078 arrow-down cadeau kominactie team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk