×

Word jij onze Stagiair(e) Relatiebeheer?

Ben je accuraat, vind je het leuk om relaties te bellen en heb je gevoel voor humor? Dan is deze stage voor jou!
 

Stichting CliniClowns Nederland zet zich in voor alle zieke en gehandicapte kinderen in Nederland. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns ervoor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. En dat komt de behandeling ten goede. Want samen spelen en weer even kind zijn, kan angst verminderen en pijn verlichten en geeft emoties de ruimte. Ruimte om te kunnen lachen, om te ontspannen, om weer op jezelf te kunnen vertrouwen. CliniClowns. Geen kinderachtig effect.
 
De afdeling Speellocaties verzorgt de productie, planning en het relatiebeheer rond alle activiteiten van CliniClowns: Clown op bezoek (de CliniClowns die iedereen kent uit het ziekenhuis en zorginstellingen), het CliniClowns College, Circus CliniClowns, Speel je mee? (een interactief sprookje op school, voor kinderen in speciaal onderwijs), het Klein Zintuigen Orkest (een muzikaal spel voor kinderen op medisch kinderdagverblijven) en de CliniClowns app.

Wat ga je doen als Stagiair(e) Relatiebeheer?

Je gaat je bezig houden met het bijwerken van gegevens in de database waar we onze relaties in bijhouden. Daarvoor heb je onder andere telefonisch contact met instellingen uit de zorgmarkt en vraag je informatie op aan de hand waarvan je vervolgens de gegevens in de database bijwerkt.

Wie ben jij?

Je volgt een mbo-opleiding op het gebied van administratie en bent op zoek naar een stage per september 2016 voor vijf dagen per week gedurende minimaal drie maanden. Je bent accuraat en nauwkeurig, vindt het leuk om mensen te bellen en hebt bij voorkeur ervaring met databases.
Het spreekt voor zich dat je affiniteit hebt met het werk van CliniClowns en je wilt inzetten voor zieke en gehandicapte kinderen.

Wat krijg je ervoor terug?

Een leuke stageplek per september 2016 waar geen dag hetzelfde is en waar je echt goed leert hoe het is om in een professionele omgeving te werken. Je werkt in een team van enthousiaste collega’s op ons kantoor op tien minuten loopafstand van station Amersfoort. Je ontvangt een stagevergoeding van € 250,00 bruto per maand bij vijf dagen stage per week. De exacte duur en aanvangsdatum van de stage zullen in overleg worden vastgesteld.

Interesse?

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Karina Gutter, afdeling HRM. Graag ontvangen wij je sollicitatie zo spoedig mogelijk.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Margo Geling, via margo.geling@cliniclowns.nl.