×

Kom ons versterken

Elke reactie die je van ons krijgt op social media komt van één van onze webcare medewerkers. We zoeken nog meer creatievelingen die ons team komen versterken. Wil jij bijdragen aan CliniClowns zonder je huis te verlaten? Dan zoeken we jou!

CliniClowns zet social media kanalen zoals Facebook, LinkedIn en Instagram in om zich te verbinden met de samenleving. Via deze platformen bereiken we onze achterban en breiden we die verder uit. Om onze missie ook op de social media kanalen gestalte te geven, zetten wij een enthousiast en getraind webcare team in om actief te reageren op de berichten die wij aldaar ontvangen.
 
Ter uitbreiding van het webcare team, zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Wat ga je doen?

 • Je reageert op een informele, verrassende en volledige wijze op de berichten die wij ontvangen op o.a. Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram en Whatsapp via ons monitoringsprogramma (waarvoor je een training krijgt).
 • Je weet met een positieve insteek de kern van de vraag of opmerking te achterhalen en bent creatief en invoelend bij het geven van een reactie.
 • Je biedt heel snel en gemakkelijk de juiste informatie. Je bent je bewust dat je hiermee het gezicht van CliniClowns bent voor onze grote achterban op de social media kanalen.
Lees hier een interview met ons webcare team.

Wie ben jij?

 • Je bent een enthousiaste vrijwilliger die affiniteit heeft met het werk van CliniClowns.
 • Je hebt ervaring met (eigen) social media.
 • Je bent communicatief vaardig en weet op een prettige en aansprekende manier anderen mee te krijgen.
 • Je laat je niet gemakkelijk van je stuk brengen.
 • Je hebt een goed ontwikkeld empathisch vermogen.
 • Ben je ook nog creatief, dan is dat mooi meegenomen.

Wanneer ben je beschikbaar?

Je bent beschikbaar per 1 oktober voor in ieder geval een jaar en werkt vanuit huis op je eigen laptop/pc of met onze mobiele app. Het gaat om 1 avondshift in de week op vrijdag (tussen 17.00-22.00 uur) of om de week een zaterdag (10.00-18.00 uur).
Ook kun je je opgeven als reserveteamlid. Je wordt dan benaderd om shifts over te nemen die mensen zelf niet kunnen uitvoeren door onverwachte omstandigheden of vakantie.

De inhoudelijke training zal op 5 september 2018 in de avonduren plaatsvinden. We vragen je hiervoor beschikbaar te zijn. Eénmaal per kwartaal wordt er een inspiratie- en opfrissessie verzorgd.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een team waar je deel van uitmaakt en dat je ook regelmatig live ontmoet op het kantoor van Cliniclowns in Amersfoort.
 • De basistraining vrijwilligers CliniClowns, inhoudelijke training over de communicatiewijze van CliniClowns in webcare en technische training voor het werken met het monitoringsprogramma.
 • We betrekken je waar nodig en mogelijk bij inhoudelijke onderwerpen en we houden je op de hoogte van ons reilen en zeilen.
 • We organiseren jaarlijks een landelijke vrijwilligersdag waarop we jou graag verwelkomen. Want vrijwilligers zijn een wezenlijk onderdeel van onze organisatie en onmisbare krachten.

Interesse?

Lijkt het je leuk om ons webcare-team te versterken? Stuur dan zo snel mogelijk en het liefst voor 1 september a.s. per e-mail naar vrijwilligers@cliniclowns.nl.
Heb je inhoudelijke vragen? Dan kun je terecht bij Sarah Comajta, Coördinator webcare, via sarah.comajta@cliniclowns.nl. Zij is bereikbaar op 06 106 394 39.

Ik meld me aan!