×

"Bijzonder om te zien hoe goed de clowns contact maken met Willemijn..."

Willemijn is 9 jaar en heeft het Syndroom van Rett. Daardoor kan ze niet praten, maar aan haar ogen kun je haar stemming goed aflezen. Onlangs mocht ze op bezoek komen bij RedNoise, de muziekband van CliniClowns Neuzenroode. Willemijn is namelijk dol op muziek luisteren. Haar ouders, Eric en Mirjam, stuurden ons nadien een mooi bericht:

“We willen jullie bedanken voor de geweldige middag die Willemijn bij jullie heeft gehad. Ze heeft heel erg genoten. Van te voren vond ik het heel spannend, omdat Willemijn 's middags weinig energie heeft en daardoor niet altijd enthousiast kan reageren. Maar ze was de hele middag heel helder en geïnteresseerd. Willemijn straalde. Van alle napret had ze zelfs ’s avonds thuis nog de slappe lach en dat was prachtig om te horen. Nog steeds raakt ze helemaal opgewonden en wordt ze vrolijk als we praten over het bezoekje.

Het is voor ons bijzonder om te zien hoe goed de clowns contact weten te maken met Willemijn. We zijn altijd geroerd als we dit merken. Jullie hebben een groot plekje in ons hart!”