Breng CliniClowns onder de aandacht

CliniClowns vindt het geweldig als je over ons wil vertellen aan je buurt, klasgenoten, leerlingen, collega’s, familie of vrienden.

Hoe meer mensen weten wat wij doen, hoe meer we voor zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie kunnen betekenen. Daarom helpen we iedereen die enthousiast over ons wil vertellen op weg:

  • Wil je een spreekbeurt houden over CliniClowns? CliniClown coach Plip helpt je op weg met ons spreekbeurtpakket.
  • Wil je aan de klas vertellen over CliniClowns? Vraag onze gratis gastles aan.
  • Of vraag hieronder een voorlichting aan. 

Voorlichting aanvragen 

We komen graag langs bij jouw organisatie, club of vereniging om een presentatie te geven, een inzamelingsactie te starten of een cheque in ontvangst te nemen. Hiervoor schakelen wij de hulp in van een groep loyale en betrokken vrijwilligers. Zij zijn bekend met ons werk en onze doelstellingen en komen graag bij je langs om meer te vertellen over ons werk en om al je prangende vragen te beantwoorden. Natuurlijk niet zonder filmpjes, foto's én rode neuzen...

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op, om de komst van een vrijwilliger te bespreken.

Accepteer marketing-cookies om deze inhoud te bekijken.

*Organiseer je een informatiebijeenkomst in het kader van een actie of een donatie voor CliniClowns? Dan zijn er geen kosten aan verbonden. Mocht dit niet het geval zijn, dan zijn we genoodzaakt een bijdrage van € 80 te vragen om de onkosten te vergoeden.