Stage Onderzoeker

Zoek jij een gezellige en relevante stageplek waar je de kans krijgt om (grotendeels) zelfstandig een onderzoek op te zetten en uit te voeren? Bekijk dan de Stage Onderzoeker bij CliniClowns!

Wat ga je doen?

Op welke manier kan CliniClowns kleine ziekenhuizen in de toekomst blijven bedienen? Om meer grip te krijgen op dit onderwerp en het gesprek hierover handen en voeten te kunnen geven, is meer inzicht en kennis nodig over de huidige situatie.

Tijdens jouw stage ga je een afgebakend kwalitatief onderzoek opzetten en uitvoeren. Aan de hand van itemlijsten neem je interviews af bij verschillende in- en externe stakeholders (contactpersonen uit ziekenhuizen, spelers, fondsenwervers, relatiemanagers).

Vragen die hierbij leven zijn:

  • Welke belangen spelen er bij de verschillende stakeholders? 
  • Hoe waardevol is het dat we in alle ziekenhuizen spelen? 
  • Wat doen we allemaal in kleine ziekenhuizen? 
  • Waar lopen spelers tegenaan? 
  • Welke kansen liggen er?

Ook reeds beschikbare gegevens betrek je in de analyses. Je levert een onderzoekverslag op en doet aanbevelingen.

Wie ben jij?

  • Je volgt een relevante WO-studie. Voor je eindstage of eindscriptie (bachelor of master) ben je op zoek naar een leuke en relevante stageplek. 
  • Je bent enthousiast, leergierig en integer. 
  • Je vindt het leuk om zelfstandig, maar wel onder begeleiding een onderzoek op te zetten en uit te voeren. 
  • Je hebt affiniteit met het afnemen en analyseren van interviews. 
  • Daarnaast heb je affiniteit met het werk van CliniClowns en je wil je inzetten voor zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie.

Wat bieden wij jou?

Om te beginnen een bijzondere stageplek vanaf september 2024 (eerder mogelijk in overleg) waar je leert hoe het is om in een professionele omgeving te werken. Je werkt nauw samen met de collega’s van Impact & Onderzoek. Ons kantoor is gevestigd in het voormalige Wielendraaierij op de Wagenwerkplaats van de NS in Amersfoort. Je krijgt de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. 

En verder krijg je:
•    Volop mogelijkheden en kansen om onderzoekservaring op te doen.
•    Een stageplek voor 3-5 dagen in de week, waarbij we de precieze invulling van de stage in overleg kunnen vormgeven, afhankelijk van de eisen van jouw opleiding en jouw leerbehoeften. De stageperiode is ook in overleg.
•    Een stagevergoeding van € 400,00 bruto per maand op basis van vijf dagen per week.
•    Een traineeship na de studie behoort ook tot de mogelijkheden (op basis van een stagevergoeding).

Wie zijn wij?

CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft. Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Dat maakt écht een wereld van verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven. En dat heeft een blijvend effect.

De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven, online en in zorginstellingen voor mensen met dementie.

Enthousiast?

Is je interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl, ter attentie van Joyce Berger, HR-medewerker. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Karin Swart. Zij is te bereiken via karin.swart@cliniclowns.nl.