Als Online Redactie stagiair(e) bij CliniClowns kan je jouw creativiteit kwijt in het delen van verhalen, social posts en het afnemen van interviews.

Stage Online Redactie

Ben jij gek op social media? Als Online Redactie stagiair(e) bij CliniClowns kan je jouw creativiteit kwijt in het delen van verhalen. Je besteedt veel tijd online en geeft je werk diepgang door bijzondere interviews te voeren.

Wat ga je doen?

Je creëert en publiceert mooie, grappige en professionele content. Je vertaalt de contentmarketingstrategie en huisstijl naar pakkende teksten voor het blog en social posts. Je leert hoe je een goede contentkalender kunt opstellen en beheren, hoe je voor verschillende doelgroepen kunt schrijven en hoe je de social media-kanalen volop kunt benutten, monitoren en vanuit analyse kunt verbeteren. Daarnaast ga je op den duur zelf interviews afnemen.

Wie ben jij?

  • Je bent een tweede- of derdejaars hbo-student in de richting van communicatie, marketing, journalistiek of media(vormgeving). 
  • Je kunt goed schrijven, vindt het leuk om interviews af te nemen (of bent bereid dit te leren), hebt gevoel voor humor en bruist van de ideeën.
  • Je durft initiatief te tonen/nemen en je hebt bij voorkeur ervaring met fotobewerking en het monteren van video’s (geen vlogs).
  • Het spreekt voor zich dat je affiniteit hebt met het werk van CliniClowns en je wilt je inzetten voor zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie.

Wat bieden wij jou?

Een leuke stageplek vanaf augustus of september 2024 waar je leert hoe het is om in een professionele omgeving te werken. Je werkt nauw samen met Yannick, onze Contentmanager. Ons kantoor is gevestigd in de voormalige Wielendraaierij op de Wagenwerkplaats van de NS in Amersfoort. En verder krijg je:

  • Volop mogelijkheden en kansen om redactionele ervaring op te doen.
  • Een fulltime stageplaats voor minimaal 4 maanden.
  • Waar mogelijk taken afgestemd op jouw leerbehoeften.
  • Een stagevergoeding van € 400,- per maand op basis van vijf dagen per week.

Wie zijn wij?

CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft. Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Dat maakt écht een wereld van verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven. En dat heeft een blijvend effect.

Bij CliniClowns werken ongeveer 65 getalenteerde vakmensen in de richting van marketing, communicatie, financiën, ICT en HR. En ruim 100 professioneel opgeleide clowns die zich hebben gespecialiseerd in ‘Health Care Clowning’. De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven, online en in zorginstellingen voor mensen met dementie.

Solliciteren?

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Joyce Berger (HR-medewerker). Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Yannick La Gordt Dillié via yannick.la.gordt.dillie@cliniclowns.nl.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.