×

Vragen over steunen aan CliniClowns

Hieronder staan vragen over het steunen van CliniClowns die ons vaak worden gesteld. Heb je een vraag? Kijk hieronder of jouw vraag ertussen staat. Wil je iets anders weten en biedt de geboden informatie geen uitkomst? Vul dan het contactformulier in en stel je vraag daar.

Ontvangt CliniClowns als goed doel subsidie(s)?

Nee. Voor onze inkomsten zijn wij volledig afhankelijk van bijdragen van particulieren en bedrijven. Dankzij de steun en inzet van vele mensen hebben wij al een derde van alle zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier kunnen brengen.

Op welke manieren kan ik CliniClowns steunen?

Je kunt doneren, in actie komen, als bedrijf sponsoren, je als vrijwilliger aanmelden en nog veel meer!
> Lees meer bij ‘Steun CliniClowns' over hoe je kunt bijdragen.

Ik wil een donatie doen, hoe werkt dat?

Je kunt op deze website een eenmalige donatie doen of CliniClowns steunen met een vast bedrag per maand. Ook kun je, zonder dat het je extra geld kost, bij meer kinderen een lach op het gezicht toveren via de fiscaal aantrekkelijke, notariële akte. Ook zijn er mensen die hun betrokkenheid bij ons werk tot uitdrukking brengen in hun nalatenschap. 
> Bekijk het overzicht van alle manieren van doneren  

Wat is het gironummer van CliniClowns?

Doneren kan ook heel gemakkelijk via deze site! Wanneer je toch rechtstreeks geld aan CliniClowns wilt overmaken, dan kan dat via gironummer 6640. Doneer je via ABN AMRO? Gebruik dan NL31INGB0000006640.

Ik wil mijn maandelijkse donatiebedrag veranderen. Kan dat?

Heel fijn dat je ons steunt. Je kunt je donatie hier wijzigen via onze website.

Hoe kan ik mijn donatie opzeggen?

Wat fijn dat je ons hebt gesteund. Dankzij jouw steun geven we heel veel kinderen en mensen met dementie de nodige afleiding en ontspanning. Wist je dat je het maandelijks donatiebedrag ook kunt wijzigen? Dat kan op deze pagina.
Wil je de donatie stopzetten? Kijk dan op deze pagina.

Mijn bedrijf wil sponsoren, hoe werkt dat?

Graag komen wij met bedrijven in gesprek om de mogelijkheden en wederzijdse belangen op de lange termijn te bekijken.
> Meer informatie over sponsor worden.

Ik wil doneren via een fiscaal aantrekkelijke notariële akte, hoe werkt dat?

Als je vijf jaar achter elkaar een vast bedrag schenkt, betaalt de Belastingdienst tot 52% van de gift terug. Zo kan je met jouw steun aan CliniClowns méér zieke kinderen thuis of in zorginstellingen weer even kind laten zijn voor hetzelfde geld.
> Ga naar 'Belastingvrij schenken' om informatie te krijgen.

Ik wil CliniClowns in mijn testament opnemen, hoe werkt dat?

Het kan zijn dat je overweegt iets – elk bedrag groot of klein is van belang - na te laten aan CliniClowns. Dat kan door ons als erfgenaam op te nemen in jouw testament. Graag informeren wij je over de mogelijkheden, hiervoor hebben wij een informatieboekje opgesteld. 
> Klik hier om voor meer informatie over 'CliniClowns in mijn testament'.