location calendar close camera euro info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau

Fietsen voor een goed doel

Ben jij sportief en fiets jij graag voor een goed doel? Dat kan! Je kan namelijk fietsen voor CliniClowns. Zet naast je sportieve prestatie ook nog een prestatie voor CliniClowns neer door sponsorgeld in te zamelen!

Doorzettingsvermogen, dat is van belang bij het leveren van sportieve prestaties. En juist over heel wat van dat doorzettingsvermogen moeten zieke en gehandicapte kinderen overal in Nederland beschikken. Jij kan hen steun bieden door je te laten sponsoren voor je sportieve actie! Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns er voor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. En dat komt de behandeling ten goede. Jouw sponsorbijdrage zorgt ervoor dat we nog meer zieke kinderen kunnen bereiken.

Welke tours kun je fietsen voor een goed doel?

Ben jij van plan om je in te schrijven voor een fietsevenement? Laat je dan ook sponsoren voor CliniClowns. Denk bijvoorbeeld aan deze evenementen:

  • Joop Zoetemelk Classic op 19 maart 2016
  • De Ronde van Vlaanderen op 2 april 2016
  • Amstel Gold Race op 16 april 2016
  • Ronde van Nijmegen op 15 mei 2016
  • Fietselfstedentocht op 16 mei 2016
  • Cycle Tour Amsterdam op 12 juni 2016
  • Dam tot Dam Fietsclassic op 18 september 2016

Grenzen verleggen

Sommige actievoerders verleggen hun grenzen voor CliniClowns. Dirk Raams deed dat letterlijk, want hij fietste in 48 dagen heen én terug naar de Noordkaap. Een route van 7100 km door weer en wind. En dat allemaal voor CliniClowns. 

"Ik at soms wel 4 warme maaltijden binnen 2 uur en daar dronk ik 4 liter cola bij. En dan nog werd ik elke nacht wakker van de honger. Kun je nagaan hoeveel energie zo’n fietstocht kost."

Lees het verhaal van Dirk.

Kom in actie

Word donateur!

Ben je niet van het sporten, maar wil je wel CliniClowns steunen? Word dan donateur!

Kom in actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Ons actieteam denkt graag met je mee en helpt je op weg met een gratis actiepakket. Help je mee? Meld dan nu jouw actie aan!

Steun anders!

Wil jij op een andere manier steunen? Dat kan ook. Denk bijvoorbeeld aan het inzamelen van mobieltjes en cartridges of het kopen van knuffel Toet!

location calendar close camera euro info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk cadeau