Ben jij een echte doener en wil je iets betekenen voor het goede doel? Kom in actie voor CliniClowns en maak een lach mogelijk!

In actie voor CliniClowns

Ben jij een echte doener en wil je iets betekenen voor het goede doel? Kom in actie voor CliniClowns en maak een lach mogelijk!

Daag jouw vrienden uit voor een sportief evenement, vraag om donaties als je iets te vieren hebt of verkoop zelfgemaakte armbandjes. Jaarlijks organiseren zowel particulieren als bedrijven meer dan 600 acties om geld in te zamelen voor CliniClowns. Samen zorgen we ervoor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn en dat mensen met een beperking of dementie zich weer gezien en begrepen voelen. Doe je mee?

In actie komen, zo werkt dat:

Maak je actie aan

Maak je actiepagina en vertel zoveel mogelijk over jouw actie zodat je fans net zo enthousiast worden als jij. Vergeet niet een leuke foto toe te voegen! Is je actie aangemaakt, dan ontvang je een mail ter bevestiging. 

Deel je actie met je omgeving

Is je actiepagina helemaal klaar, deel 'm dan met vrienden en familie en haal zoveel mogelijk donaties op. Als je een donatie hebt ontvangen, dan laten we je dat natuurlijk meteen weten door je een mailtje te sturen. 

Hulp nodig?

Wij helpen je graag! Bijvoorbeeld met tips & tricks of met promotie-materiaal voor jouw actie. Je kunt ons bereiken via 033-330 29 88 (keuze 5) of acties@cliniclowns.nl. Of stel je vraag op WhatsApp: 06-460 912 64.

Hoe kom jij in actie voor CliniClowns?

Je mag zelf verzinnen op welke manier je in actie wilt komen voor CliniClowns. Of je nou een sponsorloop organiseert of koekjes verkoopt, alle acties klein of groot zijn voor ons belangrijk!

Zet je sportief in door te fietsen of hardlopen. Of doe mee aan een evenement, zoals de Nijmeegse Vierdaagse. Dit kan natuurlijk alleen, maar ook met vrienden, collega's of je (service)club.