Sporten voor een goed doel als CliniClowns

Sporten voor een goed doel

Ben jij sportief en wil je je graag inzetten voor een goed doel als CliniClowns? Dat kan! Je kunt zelf een actie starten, maar dan op een sportieve manier. Naast de sportieve prestatie maak je daarmee ook nog eens een lach mogelijk voor mensen in een kwetsbare situatie.

Hoe kan ik sporten voor het goede doel?

Je kunt CliniClowns steunen door allerlei sportieve acties op te zetten. Hardlopen van marathons tot bootcamps en colorruns, fietsen, zwemmen, wandelen, steppen; je kunt het zo gek niet bedenken. Elke sportieve prestatie is er een waarvoor je je kunt laten sponsoren voor CliniClowns. Jouw sponsorbijdrage zorgt ervoor dat we nog meer zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie kunnen bereiken!

Hoe meld ik me aan?

Ga jij sporten voor een goed doel? Meld je eigen actie dan aan via onderstaande button! Ons actieteam denkt graag met je mee en helpt je actie tot een succes te maken.

Een actie starten voor CliniClowns

Voor meer informatie of een afspraak kunnen jullie bellen naar 033 4699055 en vragen naar Diane van Hesteren of Jenny de Leth.  

Het is op diverse manieren mogelijk om als club in actie te komen voor CliniClowns. Denk bijvoorbeeld eens aan een sport evenement, een rode neuzen auto rally, onze knuffel Toet & sleutelhangers verkopen of nog veel meer. 

Natuurlijk zijn alle ideeën mogelijk! Nog geen actie in gedachten? Neem contact met ons op via acties@cliniclowns.nl  of 033-469 9055. Wij denken graag met jullie mee.

Wij ondersteunen jouw actie graag met een gratis actiepakket. Het pakket bevat diverse promotiematerialen zoals posters, een sticker, collectedoos, brochures. Wil je dit gratis actiepakket ontvangen? Meld je actie dan eerst aan op ons actieplatform

Wil je naast het actiepakket nog extra rode neuzen, stickers of ballonnen? Dan kun je die via onze webshop bestellen. Ook hebben we nog vlaggen(lijnen) in bruikleen, neem hiervoor contact op met ons actieteam op acties@cliniclowns.nl.

Bij jouw actie kun je ons actielogo gebruiken. Wel hebben we een aantal richtlijnen voor logogebruik en willen we graag wat meer weten over de organisatie en de inhoud van je actie. Dit kun je aan ons doorgeven door je actie aan te melden via het actieplatform. Vervolgens kun je een actiepakket en ons logo aanvragen. 

Speciaal voor jou hebben we ook een aantal foto’s beschikbaar die je als actievoerder mag gebruiken. Deze vind je op onze tips & toolspagina.

Voor het in ontvangst nemen van cheques en het geven van bijvoorbeeld een startschot hebben wij onze vrijwilligers die ons overal representeren. Vraag dit wel uiterlijk 3 weken van tevoren aan zodat we dit kunnen inplannen. 

Afspraken met een vrijwilliger worden altijd onder voorbehoud gemaakt. Wil je graag een vrijwilliger aanvragen, doe dit dan via de accountpagina van je actiepagina.

Als je je actie hebt aangemaakt op ons actieplatform, kun je je ingezamelde geld afstorten via je eigen actiepagina. Je kunt bij de omschrijving aangeven dat het om het contant ingezamelde geld gaat, dit is uiteraard niet verplicht maar wel leuk voor alle mensen die hebben geholpen om terug te zien. 

Als je actie niet is aangemaakt op ons actieplatform, maar "offline" via afdeling acties, dan kun je je ingezamelde bedrag overmaken op ons bankrekeningnummer NL 17 INGB 000 000 5534 onder vermelding van je persoonlijke actienummer.