Hardlopen voor een goed doel

Ben jij sportief en wil je graag iets betekenen voor mensen in een kwetsbare situatie? Ga hardlopen voor het goede doel en laat je sponsoren voor CliniClowns!

Door te hardlopen of te wandelen voor het goede doel lever je niet alleen een sportieve prestatie, je maakt ook meer bezoeken mogelijk aan zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie. CliniClowns zorgen ervoor dat zieke kinderen vergeten dat ze ziek zijn. En dat mensen met een beperking of dementie zich gezien en begrepen voelen. Daar draag jij met jouw sponsorbijdrage allemaal aan bij!

Hardlopen voor CliniClowns

Wil je hardlopen voor een goed doel, dan zijn er genoeg evenementen waar je aan kunt deelnemen om geld in te zamelen. Van lokale 5k's tot grote marathons, elke stap die je zet helpt om een glimlach op het gezicht van een kind te toveren. Elke kilometer telt, en met jouw inspanningen maak je echt een verschil. Begin vandaag nog met trainen en kies een evenement waar je passie voor hebt.

Aan welke hardloopevenementen kun je meedoen?

Er zijn allerlei hardloop- en wandelevenementen in Nederland, zoals de vierdaagse of een marathon. Ben jij van plan om je in te schrijven voor zo'n evenement? Laat je dan sponsoren voor CliniClowns. Denk bijvoorbeeld aan deze evenementen:

  • CPC loop Den Haag
  • Stevensloop Nijmegen
  • NN Marathon Rotterdam
  • Leiden Marathon
  • Amersfoort Marathon 
  • Wandelvierdaagse Nijmegen 
  • Dam tot Damloop
  • Amsterdam Marathon 
  • Zevenheuvelenloop

Inschrijven voor hardlopen voor goed doel

Kies een evenement dat bij je past en schrijf je in via de officiële website van het evenement. Vergeet niet aan te geven dat je loopt voor CliniClowns, zodat je sponsors weten voor wie je je inzet. We bieden ook tips en materialen om je te helpen bij het werven van fondsen. Samen helpen we mensen die de kracht van een lach hard nodig hebben.

Doe mee aan onze eigen Alpentocht!

Als je een uitdaging zoekt die zowel fysiek als emotioneel lonend is, doe dan mee aan onze eigen Alpentocht! De Alpentocht is een uniek fiets-, wandel- en hardloopevenement in de Alpen, georganiseerd door CliniClowns. Ieder jaar beklimmen we een legendarische berg, waarbij de deelnemers sponsorgeld ophalen voor CliniClowns. Een unieke sportieve ervaring waarin je jezelf uitdaagt en tegelijkertijd iets doet voor anderen.

Liever fietsen voor het goede doel in plaats van hardlopen? Bekijk de mogelijkheden om te fietsen voor CliniClowns.