×

Steun ons en kom op een sportieve manier in actie

Op een sportieve manier in actie komen voor CliniClowns? Het kan allemaal! Wat dacht je van een spinningmarathon op je sportschool, een sponsorloop op de basisschool of een stevige wandeling tijdens de Nijmeegse Vierdaagse?

Nijmeegse Vierdaagse

Elk jaar lopen een aantal kanjers de Nijmeegse Vierdaagse voor CliniClowns. Loop jij dit jaar de Nijmeegse Vierdaagse voor een goed doel? Met jouw inschrijving maak je gelijk een persoonlijke sponsorpagina aan. Deze kan je delen met vrienden en familie, zodat ze jouw prestatie gelijk op de sponsorpagina kunnen steunen.

Spinningmarathon

Lydia van Duivenboden organiseerde bij sportschool Health Spa Wellness & Fitness een spinningmarathon van een uur voor CliniClowns.Voorafgaand aan de actie verkocht ze plaatsen op de 30 fietsen die tijdens de les gebruikt werden. Per fiets vroeg ze €10. Tijdens de les konden de fietsers nog een extra donatie doen. Lydia haalde in totaal een prachtig bedrag van €410 op!

Heb jij ook zin gekregen om zo'n actie op poten te zetten voor CliniClowns? 

Sponsorloop met je school

Sponsorloop actie voor CliniClowns

Sportief met je school in actie komen is leuk en gezond. En met de opbrengst van een sponsorloop zet CliniClowns nog meer zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie in hun kracht. Je staat er niet alleen voor, want CliniClowns helpt je graag bij het organiseren van je actie. Zo hebben we het speciale sponsorlooppakket ontwikkeld, waardoor een sponsorloop organiseren wel heel gemakkelijk wordt! Van sponsorkaarten tot posters, aan alles is gedacht.