×

Voor bedrijven: start een actie

CliniClowns wil alle zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie afleiding en plezier bieden. Hier is veel geld voor nodig. Wij ontvangen geen subsidie, waardoor we afhankelijk zijn van bijvoorbeeld donaties en acties uit het bedrijfsleven.

Als bedrijf kun je op verschillende manieren in actie komen voor CliniClowns. Wij bespreken graag samen met jou de mogelijkheden. Wil je meer weten of een afspraak maken? Je kunt ons bereiken via zakelijk@cliniclowns.nl of neem contact op met onze relatiemanagers Dominique Knaepen, Alexandra van den Top of Diane van Hesteren via 033-469 60 40.

Vergroot de zichtbaarheid

Een mooi voorbeeld is Adriaanse Transport. Zij steunt CliniClowns met zijn 2 opvallende trailers. Deze trailers rijden jaarlijks als rijdende reclamezuilen meer dan 80.000 km in Nederland. Adriaanse Transport heeft de trailers gratis ter beschikking gesteld en helpt CliniClowns op deze manier graag op weg! Ook hebben wij leuke banners voor op je website of stopper advertenties die je kunt plaatsen in je bedrijfsuitingen.

Cause related marketing

Bij cause related marketing is sprake van een verbinding van een bedrijf met een goed doel, om zichzelf of zijn producten en diensten te vermarketen. Het is de bedoeling dat het goede doel wordt gesteund terwijl het bedrijf en zijn klanten er ook beter van worden.
 
Cause Related Marketing onderscheidt zich van sponsoring door het oogmerk van het bedrijf om er zelf ook uitdrukkelijk een voordeel mee te behalen. Uit onderzoek blijkt dat dit zorgt voor:

  • een positieve merkbelevenis bij de klant
  • altijd een positief fenomeen bij een sponsoring van bedrijf aan een goed doel
  • bedrijven worden sneller vertrouwd door de consument
  • dat bij een aankoop van een product waarbij de prijs en kwaliteit niet verschillen, het product dat voor het goede doel wordt verkocht, wint.

Tubz Europe

Ken je dat gevoel van een rommelende maag? Je hebt zin in wat lekkers, een tussendoortje. Tubz Towers zijn kleine vending machines met lekkere tussendoortjes die geplaatst worden in werkomgevingen en sportvoorzieningen. Met de aanschaf van een tussendoortje uit de machine steun je CliniClowns! Wil je ook zo’n machine op je werk? Neem dan contact op met Tubz Europe via hun website.

Schaf een mondkapje aan van T&M en steun CliniClowns

In de huidige samenleving worden mondkapjes steeds normaler in ons straatbeeld. Reden genoeg voor creatieve makers bij T&M om mondkapjes te fabriceren in diverse dessins en samenwerkingen aan te gaan met toonaangevende ontwerpers als Monique Collignon. Per verkocht mondkapje doneert T&M een bedrag aan CliniClowns. De mondkapjes worden ook in onze webshop aangeboden.

Sportief aan de slag

Ga met meerdere medewerkers een sportieve uitdaging aan! Bekijk onze acties waarbij je kunt aansluiten, of bedenk een eigen sportief initiatief.

Bedenk een eigen actie

Samen een actie doen voor CliniClowns geeft een goed gevoel en verbindt. Met z’n allen aan de slag om zieke kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Er zijn veel verschillende manieren waarop je in actie kunt komen voor CliniClowns. Doe bijvoorbeeld met een bedrijventeam mee aan één van onze evenementen of verkoop een speciaal product voor CliniClowns. Wij helpen je graag. Start een goede doelen-actie met jouw bedrijf en ga aan de slag voor een lach.

CliniClowns sponsoren

Wil je liever CliniClowns sponsoren? Lees meer over waarom je zou willen sponsoren. Sponsoren kan ook in natura.