×

Voor bedrijven: start een actie

CliniClowns wil alle zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier bieden. Hier is veel geld voor nodig. Omdat wij geen subsidie ontvangen, zijn wij geheel afhankelijk van onder meer giften van acties uit het bedrijfsleven.

Er zijn diverse manieren om met uw bedrijf CliniClowns in actie te komen en zo kinderen even te laten vergeten dat zij ziek zijn. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel dan met Dominique Knaepen of met Alexandra van den Top-Kraaijenhagen op 033 469 90 40.

Vergroot de zichtbaarheid

Een mooi voorbeeld is Adriaanse Transport. Zij steunt CliniClowns met zijn 2 opvallende trailers. Deze trailers rijden jaarlijks als rijdende reclamezuilen meer dan 80.000 km in Nederland. Adriaanse Transport heeft de trailers gratis ter beschikking gesteld en helpt CliniClowns op deze manier graag op weg! Ook hebben wij leuke banners voor op je website of stopper advertenties die je kunt plaatsen in je bedrijfsuitingen.

Cause related marketing

Bij cause related marketing is sprake van een verbinding van een bedrijf met een goed doel, om zichzelf of zijn producten en diensten te vermarketen. Het is de bedoeling dat het goede doel wordt gesteund terwijl het bedrijf en zijn klanten er tegelijkertijd ook beter van worden. Een mooi voorbeeld hiervan is onze samenwerking met Slimpie. 
 
Cause Related Marketing onderscheidt zich van sponsoring door het oogmerk van het bedrijf om er zelf ook uitdrukkelijk een voordeel mee te behalen. Uit onderzoek blijkt dat dit zorgt voor:

  • Een positieve merkbelevenis bij de klant
  • Altijd een positief fenomeen bij een sponsoring van bedrijf aan een goed doel
  • Bedrijven worden sneller vertrouwd door de consument
  • Dat bij een aankoop van een product waarbij de prijs en kwaliteit niet verschillen, het product dat voor het goede doel wordt verkocht, wint 
Meer informatie over cause related marketing vind je hier.

Plaats een Happy Snak box

Laat gratis een box met snoep en snacks bij jou op locatie plaatsen. Met de verkoop steun je CliniClowns. Bekijk de mogelijkheden

Doe mee met de CliniClowns Citygame

Leuke tip voor een bedrijfsuitje: CliniClowns Citygame. Verken je eigen stad én ga daarmee aan de slag voor CliniClowns. Bekijk de mogelijkheden voor jouw Citygame

Sportief aan de slag

Ga met meerdere medewerkers een sportieve uitdaging aan! Bekijk onze acties waarbij je kunt aansluiten, of bedenk een eigen sportief initiatief. 

Bedenk een eigen actie

Samen een actie doen voor CliniClowns geeft een goed gevoel en verbindt. Met z’n allen aan de slag om zieke kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Er zijn veel verschillende manieren waarop u in actie kunt komen voor CliniClowns. Doe bijvoorbeeld met een bedrijventeam mee aan één van onze evenementen of verkoop een speciaal product voor CliniClowns. Wij helpen u graag. Start een goede doelen actie met uw bedrijf en ga aan de slag voor een lach. 

Steunen met kerst

Bedank uw personeel, relaties, vrienden of familie met een van onze kerstcadeaus en steun CliniClowns. Koop bijvoorbeeld onze kerstkaarten. Bekijk hier meer voorbeelden