Kom in actie met je bedrijf

Wil jij met jouw bedrijf iets doen voor het goede doel? Kom in actie voor CliniClowns samen met je collega's!

Bedenk een eigen actie

Samen een actie starten voor CliniClowns geeft een goed gevoel en verbindt. Organiseer bijvoorbeeld een sponsorloop of thema-avond binnen jouw bedrijf waarvan de opbrengst naar CliniClowns gaat. Zo maak jij – samen met je collega's – meer bezoeken mogelijk aan zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie. Start een actie en ga aan de slag voor een lach!

Sportief in actie met je bedrijf

Ga je liever voor een sportieve uitdaging? Stel een team van collega's samen en schrijf je in voor de Alpentocht. Samen met honderden andere deelnemers gaan jullie in september wandelend, hardlopend of fietsend naar de top van de Stelvio voor CliniClowns. En natuurlijk voor een onvergetelijke belevenis!

CliniClowns sponsoren

Wil jij ons namens je bedrijf liever steunen met een (vaste) donatie? Word sponsor van CliniClowns. Met jullie steun kunnen we er voor meer mensen zijn die de kracht van een lach hard nodig hebben. Bekijk hoe je sponsor kunt worden.

Training voor bedrijven

Wij geloven dat oprechte verbinding een grote invloed heeft op het gevoel van geluk en welzijn, ook op de werkvloer. Iemand die zich écht gezien voelt is gelukkiger en tot veel meer in staat. Daarom hebben we een training ontwikkeld speciaal voor organisaties. Tijdens deze training gaan we geen CliniClown van je maken, maar maak je kennis met de basisprincipes die onze clowns gebruiken om écht contact te maken. 

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over onze training voor organisaties.