×

Oude cartridges inzamelen voor het goede doel

Heb je op het werk nog lege cartridges liggen? Gooi deze niet weg, maar lever ze in bij het CliniClowns Collection Centre!

Inzamelen is goed voor het milieu en met de opbrengst steun je CliniClowns. Voor elke bruikbare cartridge of toner ontvangen wij een vergoeding. Hiermee kunnen wij nog meer zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie afleiding en plezier bezorgen! 

Inzamelpunten

Heb je nog lege cartridges op het werk liggen? En wil je deze doneren aan CliniClowns? Raadpleeg dan hier de zoekmodule, waarop alle openbare CliniClowns-inzamelpunten van Eeko te vinden zijn. 

Inzamelbox voor bedrijven

Wil je met jouw bedrijf cartridges inzamelen? Vraag dan hier een gratis inzamelbox aan! Wanneer deze 20 of meer cartridges of mobieltjes bevat, komen wij de box weer kosteloos bij je ophalen. Geef hier jouw afhaling aan ons door.

Inzamelpunt worden?

Is jouw bedrijf openbaar toegankelijk? Wil (en kan) je particulieren de mogelijkheid bieden om hun cartridges en mobieltjes bij jullie op locatie in te leveren en zo ook CliniClowns te steunen? Meld je dan hier aan als openbaar inzamelpunt! Jouw bedrijfsgegevens worden dan gepubliceerd op de site van onze partner Eeko.

“Door cartridges in te zamelen, kan ik iets terugdoen voor CliniClowns. Al weegt het niet op tegen wat ze voor mijn kind hebben gedaan. Het is gewoon een onwijs goed doel.”

Dat zegt John van de Sande. In 2020 leverde hij met zijn bedrijf GSM Westland maar liefst tien inzamelboxen in, tot de rand toe gevuld met gebruikte cartridges en mobieltjes.

Stichting CliniClowns Nederland werkt samen met Eeko ccc B.V. Kijk voor meer informatie op www.eeko.nl

Wist je dat je als bedrijf ook oude kleding en IT-apparatuur kunt doneren? Ook kun je een salarisdonatieprogramma opstarten.