×

Doneer je IT-apparatuur aan CliniClowns

Heb je nog oude computers op de afdeling of printers die niet meer werken? Gooi deze niet weg! Laat deze kosteloos ophalen door Stichting ITdonations. Met de opbrengst steun je het werk van CliniClowns.

Doneer de restwaarde van je IT-apparatuur aan CliniClowns

Ben je toe aan nieuwe computers en tablets in jouw bedrijf? Laat je afgeschreven apparatuur goed werk doen en geef het mee aan Stichting ITdonations. Alle ICT-apparatuur wordt duurzaam en verantwoord afgevoerd en de restwaarde gaat naar CliniClowns. Zo kan jouw bedrijf veel betekenen voor zieke kinderen en mensen een beperking of dementie.

Stichting ITdonations verzamelt je apparatuur

ITdonations is een onafhankelijke stichting die ICT apparatuur van bedrijven inzamelt: van computer, monitor, printer en tablet tot smartphone. In binnen en buitenland. Alle producten worden duurzaam en verantwoord afgevoerd. Door de gegarandeerde dataverwijderingscertificaten is het ook nog eens 100% veilig. Met ITdonations spaar je het milieu en gun je apparaten een tweede leven. Met de opbrengst kan jouw bedrijf het werk van CliniClowns steunen.

Wist je dat je met jouw bedrijf ook oude mobieltjescartridges en kleding kunt inzamelen voor het goede doel? Of start een salarisdonatieprogramma of sponsor CliniClowns.