×

Kleding inzamelen voor een goed doel met je bedrijf

Wil jij met jouw bedrijf, school of vereniging kleding inzamelen voor het goede doel? Word een inzamelpunt voor CliniClowns!

Waarom een inzamelpunt starten voor CliniClowns?

Climpex zorgt voor huis-aan-huis-textielinzamelingen en doneert een deel van de opbrengst aan CliniClowns. Jij kunt via Climpex zelf een inzamelpunt starten met je bedrijf, school of sportclub. Daarmee denk je niet alleen aan het milieu; je maakt ook bezoeken mogelijk van de CliniClowns aan zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie.

Hoe start ik een inzamelpunt voor CliniClowns?

Je kunt een textielcontainer aanvragen bij Climpex. Deze container zet je op het terrein van jouw bedrijf, vereniging, instelling of school. Zowel nieuw als oud textiel is welkom in de textielcontainer. Denk bijvoorbeeld aan oude kledingstukken, tassen, hoeden, petten, schoenen, knuffels en riemen.

Wil je meer weten over inzamelen voor CliniClowns, neem dan contact op met info@climpex.nl.

Heb je nog vragen?

Textielcontainer met ingezamelde kleding voor CliniClowns

Heb je vragen of wil je met ons in gesprek om te kijken hoe jouw bedrijf CliniClowns kan sponsoren? Mail naar zakelijk@cliniclowns.nl of neem contact op met onze relatiemanager Diane van Hesteren via 033-469 90 40.

Wist je dat je ook oude mobiele telefoonscartridges en IT-apparatuur kunt inleveren voor CliniClowns? Of lees meer over CliniClowns sponsoren als bedrijf. Wil je kleding inzamelen als particulier? Lees hier meer.