×

Oude mobieltjes inzamelen voor het goede doel

Heb je op het werk nog oude mobiele telefoons liggen? Gooi deze niet weg, maar lever ze in bij het CliniClowns Collection Centre!

Inzamelen is goed voor het milieu en met de opbrengst steun je CliniClowns. Voor elke mobiel ontvangen wij een vergoeding van €3. Hiermee kunnen wij nog meer zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie afleiding en plezier bezorgen.

Inzamelpunten

Heb je nog lege cartridges en/of oude mobiele telefoons thuis liggen? En wil je deze doneren aan CliniClowns? Raadpleeg dan hier onze zoekmodule, waarop alle openbare CliniClowns inzamelpunten te vinden zijn. 

Geen CliniClowns inzamelpunt gevonden bij jouw in de buurt? Klik hier voor een totaal overzicht van inzamelpunten. Als je jouw cartridges en/of mobiele telefoons verpakt in een envelop, plastictas of -zakje waarop je duidelijk CliniClowns vermeldt, dan mag je deze ook daar inleveren. De opbrengst komt dan ten goede aan CliniClowns.

Inzamelbox voor bedrijven

Wil je met jouw bedrijf meerdere mobiele telefoons inzamelen? Vraag dan hier een gratis inzamelbox aan! Wanneer deze 20 of meer cartridges of mobieltjes bevat, komen wij de box weer kosteloos bij je ophalen. Geef hier jouw afhaling aan ons door.

Inzamelpunt worden?
Is jouw bedrijf openbaar toegankelijk? Wil (en kan) je particulieren de mogelijkheid bieden om hun cartridges en mobieltjes bij jullie op locatie in te leveren en zo ook CliniClowns te steunen? Meld je dan hier aan als openbaar inzamelpunt! Jouw bedrijfsgegevens worden dan gepubliceerd op de site van onze partner Eeko.

Word als bedrijf inzamelpunt van oude cartridges en mobieltjes voor CliniClowns

''Wij zijn de CliniClowns dankbaar voor de vele bijzondere momenten en herinneringen die ze ons hebben bezorgd. Dat gunnen wij andere gezinnen ook. Daarom zamelen wij al jarenlang lege cartridges en mobiele telefoons in voor CliniClowns.''        - Moeder van Danisha

Stichting CliniClowns Nederland werkt samen met Eeko ccc B.V. Kijk voor meer informatie op www.eeko.nl

Wist je dat je met jouw bedrijf ook oude cartridgesIT-apparatuur en kleding kunt doneren aan CliniClowns? Daarnaast kun je meedoen aan het salarisdonatieprogramma of CliniClowns sponsoren.