×

Oude mobieltjes of tablets inleveren voor het goede doel

Heb jij op kantoor nog oude mobiele telefoons of tablets liggen? Gooi deze niet weg, maar lever ze in en steun daarmee CliniClowns!

Jaarlijks worden er zo'n 10.000 oude telefoons en tablets ingezameld via CliniClowns. Voor elk (bruikbaar) toestel ontvangen wij een vergoeding van onze partner Eeko. Zo denk je met jouw bedrijf dus niet alleen aan het milieu; je zorgt er ook voor dat we zieke kinderen kunnen laten vergeten dat ze ziek zijn en dat mensen met een beperking of dementie zich gezien en begrepen voelen.

Data van oude telefoons verwijderen

Hebben jullie op het werk een partij smartphones en/of tablets waarvan de vertrouwelijke data vernietigd moet worden? Neem dan rechtstreeks contact op met Eeko via 0570-858 585 of info@eeko.nl. Eeko kan de oude telefoons of tablets dan verzegeld komen ophalen. Als dit afgesproken is, ontvang je daar een officieel verwijderingsrapport van. Kijk voor meer informatie op de website van Eeko.

Wat gebeurt er met de gebruikte mobieltjes of tablets?

De ingeleverde telefoons en tablets worden hergebruikt of gerecycled en krijgen zo een tweede leven. Eeko zorgt voor een milieuvriendelijke verwerking van de materialen. Bruikbare mobieltjes en tablets worden gewiped; alle data wordt veilig verwijderd. Kapotte onderdelen worden eventueel vervangen. Als de smartphone of tablet werkt en eruitziet als nieuw gaat deze als 'gerefurbished' in de verkoop. Producten die niet meer bruikbaar zijn, worden niet weggegooid, maar gerecycled.

Vraag een inzamelbox aan

Wil je met jouw bedrijf meerdere mobiele telefoons en/of tablets inzamelen? Vraag dan hier een gratis inzamelbox aan! Wanneer deze twintig of meer mobieltjes of tablets bevat, komen wij de box weer kosteloos bij jou op kantoor ophalen.

Meld jouw kantoor aan als inzamelpunt

Is jouw bedrijf openbaar toegankelijk? Wil (en kan) je mensen de mogelijkheid bieden om hun mobieltjes en tablets bij jullie op locatie in te leveren en zo ook CliniClowns te steunen? Meld je dan hier aan als openbaar inzamelpunt! Jouw bedrijfsgegevens worden dan gepubliceerd op de website van Eeko.

Word als bedrijf inzamelpunt van oude cartridges en mobieltjes voor CliniClowns

''Wij zijn de CliniClowns dankbaar voor de vele bijzondere momenten en herinneringen die ze ons hebben bezorgd. Dat gunnen wij andere gezinnen ook. Daarom zamelen wij al jarenlang lege cartridges en mobiele telefoons in voor CliniClowns.''        - Moeder van Danisha

Stichting CliniClowns Nederland werkt samen met Eeko ccc B.V. Kijk voor meer informatie op www.eeko.nl

Wist je dat je met jouw bedrijf ook oude cartridgesIT-apparatuur en kleding kunt doneren aan CliniClowns? Daarnaast kun je meedoen aan het salarisdonatieprogramma of CliniClowns sponsoren.