×

Recyclen voor CliniClowns met jouw bedrijf

Door te recyclen met je collega’s draagt jouw bedrijf niet alleen bij aan een beter milieu; je steunt ook nog eens het goede doel. Bekijk hieronder de mogelijkheden om te recyclen voor CliniClowns.

Cartridges en mobieltjes inleveren

Je kunt een inzamelbox aanvragen via onze partner Eeko om lege cartridges, oude mobiele telefoons en tablets te verzamelen. Zet deze box op de balie of een andere zichtbare plek, zodat klanten en bezoekers duidelijk zien dat ze kunnen bijdragen. Bij minimaal 20 cartridges, mobieltjes en/of tablets komt Eeko de box kosteloos ophalen.

Statiegeld doneren

Wist je dat je ook statiegeld kunt doneren aan CliniClowns? Meld jouw bedrijf of vereniging aan als inzamelpunt voor plastic flesjes en doneer het statiegeld aan het goede doel.

IT-apparatuur doneren

Heb je op kantoor nog oude computers, beeldschermen of printers liggen die niet meer werken? Gooi deze IT-apparatuur niet weg, maar laat ze kosteloos ophalen door Stichting ITdonations. Met de opbrengst steun je het werk van CliniClowns.

Textiel inzamelen

Je kunt met jouw collega's ook als inzamelpunt fungeren voor bijvoorbeeld oude kleding, schoenen, tassen en riemen. Via onze partner Climpex is het mogelijk om een textielcontainer aan te vragen voor bij jullie op het terrein. Je kunt zowel oud als nieuw textiel inzamelen voor CliniClowns.

Laat je gegevens achter

Wil je samen met ons de mogelijkheden bespreken om in te zamelen voor CliniClowns? Neem contact op met onze relatiemanager Diane van Hesteren via diane.van.hesteren@cliniclowns.nl voor een vrijblijvend gesprek. Zij komt graag met je in contact!