×

Salarisdonatieprogramma

Als bedrijf is het mogelijk om een salarisdonatieprogramma te starten voor CliniClowns. Bij dit initiatief steun je CliniClowns én zorg je voor betrokkenheid onder je medewerkers.

Bij het salarisdonatieprogramma wordt de gift bepaald door de donatie van een vast deel, of een percentage, van het nettoloon van de medewerkers. Als bedrijf kun je er voor kiezen om de donaties van de medewerkers te verdubbelen of aan te vullen.

Interesse om een salarisdonatieprogramma op te starten binnen jullie bedrijf? Neem dan contact op met onze partner The Social Handshake. Met hun loongiftprogramma faciliteren zij jullie medewerkers om goed te doen. Daarnaast ontzorgen zij het hele salarisdonatieproces binnen jullie organisatie. Neem contact op via loongift@thesocialhandshake.com of 020-211 72 72.

Voor vragen kun je ook terecht bij onze relatiemanager Diane van Hesteren op 033-469 60 40.

Mooi voorbeeld van HMS Host

De medewerkers van HMS Host zetten zich al jaren in voor CliniClowns. Iedere maand leggen zij een euro opzij voor ons. Een geweldig initiatief, met groots resultaat. Met de bijdrage van de directie erbij resulteert dit al jaren in prachtige bedragen. Zo mocht CliniClowns de afgelopen drie jaar een cheque in ontvangst nemen van maar liefst € 10.000,-.