Salarisdonatieprogramma voor het goede doel

Als bedrijf is het mogelijk om een salarisdonatieprogramma te starten voor CliniClowns. Bij dit initiatief steun je ons én zorg je voor betrokkenheid onder je medewerkers.

Bij het salarisdonatieprogramma wordt de gift bepaald door de donatie van een vast deel, of een percentage, van het nettoloon van de medewerkers. Als bedrijf kun je er voor kiezen om de donaties van de medewerkers te verdubbelen of aan te vullen.

Interesse om een salarisdonatieprogramma op te starten binnen jullie bedrijf? Neem dan contact op met onze partner The Social Handshake. Met hun loongiftprogramma faciliteren zij jullie medewerkers om goed te doen. Daarnaast ontzorgen zij het hele salarisdonatieproces binnen jullie organisatie. Neem contact op via loongift@thesocialhandshake.com of 020-211 72 72.

Voor vragen kun je ook terecht bij onze relatiemanager Diane van Hesteren op 033-469 60 40.

Mooi voorbeeld van HMSHost

Maar liefst 25 jaar lang steunt HMSHost ons al via het salarisdonatie-programma, waarbij de 500 medewerkers maandelijks één euro van hun salaris doneren aan CliniClowns. Afgelopen jaar heeft dit het fantástische bedrag van € 5.000,- opgeleverd. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze jarenlange steun. Mede hierdoor kunnen wij er voor meer mensen zijn die de kracht van een lach hard nodig hebben!