×

Salarisdonatieprogramma

Als bedrijf is het mogelijk om een salarisdonatieprogramma te starten voor CliniClowns. Bij dit initiatief steun je CliniClowns, maar zorg je ook voor betrokkenheid onder je medewerkers. 

Bij het salarisdonatieprogramma wordt de gift bepaald door de donatie van een vast deel, of een percentage, van het nettoloon van de medewerkers. Ook is het mogelijk om een donatie in salarisuren te doen of verlofdagen te schenken. Als bedrijf kun je er voor kiezen om de donaties van de medewerkers te verdubbelen of aan te vullen.

Interesse om een salarisdonatieprogramma op te starten binnen jullie bedrijf? Bel dan met Dominique Knaepen of met Alexandra van den Top-Kraaijenhagen op 033 469 90 40. Zij helpen je graag verder!

Mooi voorbeeld van HMS Host

De medewerkers van HMS Host zetten zich al jaren in voor CliniClowns. Iedere maand leggen zij een euro opzij voor ons. Een geweldig initiatief, met groots resultaat. Met de bijdrage van de directie erbij resulteert dit al jaren in prachtige bedragen. Zo mocht CliniClowns de afgelopen drie jaar een cheque in ontvangst nemen van maar liefst € 10.000,-.