Bereik meer door wezenlijk contact te maken met je klanten, patiënten of collega’s

Nieuw! Training door onze CliniClowns

Wij geloven dat oprechte verbinding een grote invloed heeft op het gevoel van geluk en welzijn. Voor iedereen. Altijd en overal. Dus ook op het werk. Of het nu gaat om het contact met kwetsbare doelgroepen of met je collega’s. Iemand die zich écht gezien voelt is gelukkiger en tot veel meer in staat.

Voor wie is het?

Onze trainingen worden geboekt door allerlei soorten organisaties. Van zorginstanties en maatschappelijk dienstverleners tot commerciële bedrijven. Het is een serieuze training, maar er wordt natuurlijk genoeg gelachen.

Wat leer je?

Tijdens deze training gaan we geen CliniClown van je maken. Wel maak je kennis met de basisprincipes die onze clowns gebruiken om écht contact te maken, zoals onderling afstemmen, kwetsbaar opstellen en oordeelloos luisteren. 

Je leert op een leuke manier om makkelijker contact te maken en door laagdrempelige oefeningen ervaar je het belang van verbinding.    

Praktische informatie

Groepsgrootte: 14-20 personen 

Duur: circa 2,5 uur 

Begeleiding: ervaren CliniClown 

Locatie: Bij jouw organisatie 

Kosten: op aanvraag 

De training is geheel aan te passen aan jullie wensen. We gaan graag in gesprek en maken een offerte op maat.
Chat

"Heel bijzonder hoe de trainers/CliniClowns in een veilige omgeving onze groep tips & tricks over contact maken meegaven terwijl er ook ruimte was voor plezier met elkaar."

The Food Office Pieter van de Graaf
Chat

"Serieus, maar ook heel veel gelachen! Dit was echt super leerzaam en gelijk toepasbaar."

HMS Host Denise Oortwijn

Ontvang meer informatie over de training

Ben je benieuwd wat onze training voor jou en je collega’s, klanten of patiënten kan betekenen? We vertellen je graag meer. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Jochem van Gelder praat met contactexperts

Podcast De kunst van contact

In 30 jaar hebben onze clowns het maken van contact tot ware kunst verheven. In deze serie podcasts praat Jochem iedere aflevering met een CliniClown en een andere contactexpert over hoe zij de verbinding zoeken en vinden.

Accepteer marketing-cookies om deze inhoud te bekijken.
Accepteer marketing-cookies om deze inhoud te bekijken.

Luister ze allemaal