×

Doneren aan een goed doel: CliniClowns

Overweeg jij om te doneren aan een goed doel? Ontdek hier hoe je kunt doneren aan CliniClowns en wat je met jouw donatie mogelijk maakt.

Waarom doneren aan CliniClowns?

Wij willen er zijn voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft. Een moment met CliniClowns zorgt ervoor dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en dat mensen met een beperking of dementie zich gezien en begrepen voelen.

Door te doneren aan een goed doel als CliniClowns, laat je hen zorgeloos genieten. Lees meer over het effect van CliniClowns.

Doneer aan CliniClowns en laat mensen met dementie even opbloeien

Hoe kan ik doneren aan CliniClowns?

Doneren aan CliniClowns is eenvoudig en kan online. Als je besluit om een maandelijkse donatie te doen, kunnen wij meer zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie bereiken. Je machtigt ons het bedrag elke maand van je rekening af te schrijven. Opzeggen kan altijd.

Eenmalig doneren

Wil je niet vastzitten aan een maandelijkse donatie? Het is ook mogelijk om eenmalig te doneren aan CliniClowns, bijvoorbeeld via Tikkie. Overweeg je een eenmalige donatie van minimaal € 1.000,-? Lees meer over een grote schenking. Als je liever je handen uit de mouwen steekt, bedenk dan een actie voor CliniClowns of doneer je oude spullen.

Periodiek doneren

Wist je dat je ons ook kunt steunen met een periodieke donatie? Dit is een vast bedrag per jaar, voor minimaal vijf jaar op rij. Lees meer over periodieke giften.

Nalaten aan CliniClowns

Tot slot is het mogelijk om CliniClowns op te nemen in je testament. Omdat wij een ANBI-status hebben, ben je dan vrijgesteld van erfbelasting. Zo komt jouw schenking volledig ten goede aan ons werk. Lees meer over nalaten.

Is mijn donatie aan een goed doel aftrekbaar?

Onder bepaalde voorwaarden mag je jouw donatie aan CliniClowns aftrekken in de belastingaangifte. Hoe groot jouw belastingvoordeel is, hangt af van de belastingschijf waarin je valt. Kortom: je doneert hetzelfde bedrag, maar je geeft hiermee meer zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie een onbezorgd moment. Bereken jouw belastingvoordeel.

Ontdek alles over doneren:

Doneer

Eenmalig schenken

Grote schenking

Belastingvrij schenken

Periodieke giften

Nalaten (erfenis)

In memoriam

Fonds op naam