×

Eenmalige donatie aan CliniClowns

Wil je eenmalig geld doneren aan een goed doel? Met een eenmalige donatie aan CliniClowns zorg je ervoor dat wij meer mensen kunnen bereiken die de kracht van een lach hard nodig hebben.

Hoe kan ik eenmalig geld doneren aan CliniClowns?

Eenmalig doneren aan CliniClowns kan al vanaf elk bedrag. Je kunt zowel onder je eigen naam als anoniem geld overmaken. Doe hier direct een eenmalige donatie via iDeal of door middel van een eenmalige machtiging. Een periodieke gift is ook mogelijk.

Krijg jij al post van CliniClowns? Dan bieden we je de mogelijkheid om via Mijn eenmalige gift te betalen, de vervanger van de Acceptgiro.

Waar draagt mijn eenmalige donatie aan bij?

Een zorgeloos moment met CliniClowns zorgt ervoor dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en dat mensen met een beperking of dementie zich gezien en begrepen voelen. Met jouw eenmalige donatie maak je dit mogelijk. Elke bijdrage – groot of klein – helpt. Wij ontvangen geen subsidie en hebben alle steun dus hard nodig! Wil je meer weten over ons werk? Ontdek wat een CliniClown doet.

Kan ik CliniClowns op een andere manier eenmalig steunen?

Natuurlijk kun je iedere gebeurtenis aangrijpen om eenmalig geld te doneren aan CliniClowns. Wat dacht je van een challenge, zoals een maand niet roken en het bespaarde geld doneren? Of het abonnementsgeld voor dat ene tijdschrift dat je eigenlijk toch nooit leest, omzetten in een eenmalige donatie aan CliniClowns? 

Eenmalige donatie voor verjaardag of jubileum

Ben je binnenkort jarig? Vraag in plaats van een verjaardagscadeau een donatie aan een goed doel. Je kunt ook een inzamelingsactie starten via Facebook of zelf in actie komen voor CliniClowns.

Grote eenmalige donatie aan CliniClowns

Overweeg je een bijzondere schenking of gift aan het goede doel van meer dan €1.000,-? In bepaalde gevallen profiteer je van belastingvoordeel. Lees meer over een bijzondere schenking aan CliniClowns. Wil je eenmalig geld doneren namens je bedrijf? Bekijk de mogelijkheden om ons te sponsoren.

Doe hier een eenmalige donatie