×

Eenmalige donatie aan CliniClowns

Met een eenmalige donatie help je CliniClowns om zoveel mogelijk zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie te laten lachen, ontspannen en in hun kracht te zetten.

Hoe kan ik eenmalig doneren aan CliniClowns?

Eenmalig doneren aan CliniClowns kan al vanaf elk bedrag. Je kunt op deze website direct doneren via iDeal of door middel van een eenmalige machtiging. Een periodieke gift is ook mogelijk.

Eenmalige schenking aan een goed doel

Met jouw eenmalige donatie kan CliniClowns nog meer zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie afleiding en plezier bezorgen. Elke bijdrage, klein of groot, helpt. CliniClowns ontvangt geen subsidie en heeft alle steun dus hard nodig! Doneer en geef afleiding, plezier en kracht.

Andere manieren om CliniClowns te steunen

Natuurlijk kun je iedere gebeurtenis aangrijpen om een eenmalige donatie te doen aan CliniClowns. Wat dacht je van een challenge zoals een maand niet roken en het bespaarde geld daarvan doneren? Of het abonnementsgeld voor dat ene tijdschrift dat je eigenlijk toch nooit leest, omzetten in een gift voor CliniClowns?

Eenmalig doneren met je verjaardag of jubileum

Vraag in plaats van een verjaardagscadeau een donatie aan CliniClowns. Steeds meer mensen willen geld schenken aan een goed doel, in plaats van cadeaus vragen of geven. Je kunt een inzamelingsactie via Facebook starten of een speciale actiepagina aanmaken in ons actieplatform.

Grote schenking

Overweeg je een bijzondere schenking of grote donatie van meer dan €1.000,-? Dan is het goed om te weten dat er belastingvoordeel te behalen valt. Samen met onze relatiemanager is het mogelijk een eenvoudig geefplan op te stellen. Bijzondere wensen zoals bezoeken aan een ziekenhuis in een bepaalde regio, zijn hiervan onderdeel. Meer hierover lees je hier.

Ook kun je als bedrijf een belastingvrije schenking doen en zo fiscaal voordeel behalen. Hierin is verschil in giften en sponsoring. Zo is er bij een gift sprake van vrijgevigheid en geen tegenprestatie aan verbonden. Bij een sponsoring vindt er wel een tegenprestatie plaats, bijvoorbeeld naamsbekendheid. Op onze pagina over belastingvrij schenken lees je er alles over.

Schenking erfenis

Ook is het mogelijk een steentje bij te dragen door CliniClowns in een testament op te nemen via een erfstelling of legaat. Dankzij nalatenschappen kunnen wij steeds meer zieke kinderen bezoeken, nu en in de toekomst. Lees meer over nalaten.
 

Doe gelijk een eenmalige donatie