×

Doneren met een grote schenking

Denk je aan een bijzondere schenking of een grote donatie aan het goede doel? Steun CliniClowns en geef voor de lach die doet leven.

Wat maak je mogelijk met een grote schenking?

CliniClowns wil er zijn voor iedereen die de kracht van een lach hard nodig heeft. Zoals voor Chloé (5). Zij heeft leukemie en wordt regelmatig behandeld in het Prinses Máxima Centrum. Chloé zoekt de clowns meteen op als ze in het ziekenhuis is, zij voelen inmiddels vertrouwd voor haar. “Het is zo fijn als je je kind ziet lachen”, vertelt Chloés moeder Michelle. “We vergeten dan even alle narigheid. In deze nachtmerrie is haar lach goud waard.”

Dankzij grote giften kunnen de CliniClowns er structureel zijn voor Chloé. Juist op de momenten dat zij een onbezorgd moment het hardst nodig heeft. Met een grote schenking maak jij deze momenten mogelijk. Voor Chloé, andere zieke kinderen én voor mensen met een beperking of dementie.

Advies op maat bij een grote schenking

Voor giften van € 1.000,- of meer kunnen wij helpen met een eenvoudig geefplan. Denk aan optimaal belastingvoordeel, bijzondere wensen en persoonlijke terugkoppeling over wat we met jouw schenking kunnen realiseren. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze relatiemanager Wilma de Groot. Zij is telefonisch bereikbaar via 033 - 330 29 88 of per e-mail via giften@cliniclowns.nl.

"Het is zo kraakhelder wat er met mijn bijdrage gebeurt. Persoonlijk contact en de ontroerende kijkjes achter de schermen hebben mijn betrokkenheid vergroot. CliniClowns zit echt in mijn hart." - Gery (donateur)

Een grote schenking namens je bedrijf

Wil je ons werk steunen namens jouw bedrijf? Bekijk dan de mogelijkheden om CliniClowns te sponsoren. Of neem direct contact op met onze relatiemanager zakelijke markt Diane van Hesteren via diane.van.hesteren@cliniclowns.nl.

Nalaten aan het goede doel

Wist je dat je CliniClowns ook kunt opnemen in je testament? Ontdek wat jij met jouw nalatenschap mogelijk kunt maken. Of lees meer over CliniClowns in de rol van executeur testamentair.