×

Doneren met een grote schenking

Denkt u aan een bijzondere schenking of een grote donatie aan CliniClowns? Door ons te steunen, laat u zieke kinderen weer lachen.

Voor giften van € 1.000,- of meer kunnen wij, indien gewenst, helpen met een eenvoudig geefplan. Optimaal belastingvoordeel, bijzondere wensen zoals bezoeken aan een ziekenhuis bij u in de regio én persoonlijke terugkoppeling over wat we met uw gift konden realiseren, zijn hiervan onderdeel. Wilt u meer weten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 033 - 330 29 88 of via giften@cliniclowns.nl.

"Het is zo kraakhelder wat er met mijn bijdrage gebeurt. Persoonlijk contact en de ontroerende kijkjes achter de schermen hebben mijn betrokkenheid vergroot. CliniClowns zit echt in mijn hart." 

Warm contact: lees het verhaal van Gery die geregeld een grote gift aan CliniClowns schenkt.

Als u ons wilt steunen met uw bedrijf, bekijk dan de mogelijkheden om CliniClowns te sponsoren. Of neem direct contact op met onze relatiemanager voor de zakelijke markt Diane van Hesteren via diane.van.hesteren@cliniclowns.nl.

Geen kamer meer overslaan...

Jaarlijks spelen we met bijna 90.000 zieke kinderen en kinderen met een beperking. Een groot aantal, maar helaas nog lang niet genoeg. Nederland telt jaarlijks gemiddeld 500.000 zieke kinderen en kinderen met een beperking. Dit betekent dat er nog altijd een grote groep kinderen teleurgesteld wordt. Onze CliniClowns zetten hun verbeeldingskracht ook in voor mensen met dementie in zorginstellingen.

Met meer inkomsten kunnen we meer clowns opleiden en ervoor zorgen dat we vaker in ziekenhuizen of instellingen spelen. Want ieder kind in een moeilijke gezondheidssituatie en ieder persoon met dementie is gebaat bij afleiding en plezier.
 
U kunt het verschil maken! CliniClowns ontvangt geen subsidie en heeft uw steun ontzettend hard nodig, om in de toekomst geen deur op de kinderafdeling en geen instelling voor mensen met dementie over te slaan.

Kinderarts Ines von Rosentiel vertelt:

Kinderarts Ines von Rosentiel ziet van dichtbij het effect van de CliniClowns op het genezingsproces van een ziek kind

''Zieke kinderen en kinderen met een beperking worden helaas vaak geconfronteerd met hun gebreken, met wat ze níet kunnen. Door de zware behandelingen in het ziekenhuis komen kinderen ongewenst in een 'volwassen' wereld terecht. CliniClowns focust zich daarom op de kwaliteiten van elk kind, met als doel het kind te laten ontspannen en zich weer even kind voelen. CliniClowns zetten kinderen in hun kracht en geven ze zelfvertrouwen. Een bezoek is zeer waardevol voor het genezingsproces.'' 

Wist u dat u CliniClowns ook kunt opnemen in uw testament? Ontdek wat u met uw nalatenschap mogelijk maakt. Of lees meer over CliniClowns in de rol van executeur testamentair.