×

In memoriam voor CliniClowns

Steeds meer nabestaanden kiezen ervoor om ter nagedachtenis van hun dierbare donaties te vragen voor een goed doel. Dat kan ook bij CliniClowns. Zo draagt de uitvaart op een bijzondere manier bij aan ons werk.

Er zijn nog veel mensen in Nederland die bang, eenzaam of verdrietig de dag doorbrengen. Dankzij inzamelingsacties kunnen de CliniClowns er óók voor hen zijn. Een moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen.

Doneren aan CliniClowns bij een uitvaart

Wil je een inzamelingsactie starten voor het goede doel bij een uitvaart? Een uitvaartcollecte voor CliniClowns is niet alleen eenvoudig, maar ook praktisch. Door de coronamaatregelen kan niet iedereen aanwezig zijn bij de uitvaart. Op deze manier kunnen mensen toch hun steun betuigen door middel van een donatie.

Een persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden rondom uitvaartcollectes voor CliniClowns? Laat dan je gegevens achter in onderstaand formulier. Wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken.

'Mijn oma had dit een prachtig sluitstuk gevonden'

Jacqueline wilde bij haar uitvaart geen bloemen, maar donaties voor Cliniclowns. Haar kleinzoon Roy zette een mooie actie op. Lees hier hun bijzondere verhaal.