×

In memoriam voor CliniClowns

Het gebeurt regelmatig dat er bij een uitvaart aan CliniClowns wordt gedacht. Dat vinden wij heel bijzonder. Aan de hand van een donatiebox wordt er dan tijdens de uitvaart, in plaats van bloemen, om een gift aan CliniClowns gevraagd.

Als je één of meerdere donatieboxen wilt aanvragen voor een uitvaart of herdenkingsdienst, neem dan contact met ons op via 033 – 330 29 88 en kies voor optie 4 of vul het onderstaande formulier in. Je kunt ook aan de uitvaartverzorger vragen om contact met ons op te nemen.

Doneren via een online pagina

Een andere mogelijkheid is een online inzamelpagina. De link hiernaar kun je delen in de rouwkaart, zodat ook mensen die niet bij de uitvaart aanwezig zijn toch een bijdrage kunnen doen. Als je contact met ons opneemt via 033 – 330 29 88 kunnen we zo'n pagina voor je aanmaken.

Om het nog makkelijker te maken, kunnen we ook een QR-code aanmaken die verwijst naar jouw pagina. Of maak zelf een QR-code aan.

Persoonlijk contact

Na afloop ontvang je een persoonlijke bedankbrief voor de nabestaanden. Hierin bedanken we niet alleen, maar laten we ook weten wat de opbrengst is van jouw bijzondere initiatief.
 

'Mijn oma had dit een prachtig sluitstuk gevonden'

Jacqueline wilde bij haar uitvaart geen bloemen, maar donaties voor Cliniclowns. Haar kleinzoon Roy zette, ter nagedachtenis aan zijn oma, een mooie actie op. Lees hun bijzondere verhaal.