×

In memoriam voor CliniClowns

Het gebeurt regelmatig dat er bij een uitvaart aan CliniClowns wordt gedacht. Dat vinden wij heel bijzonder. Er wordt bij de uitvaartdienst bijvoorbeeld in plaats van bloemen om een gift aan CliniClowns gevraagd.

Als je één of meerdere collectebussen wilt aanvragen voor een uitvaart of herdenkingsdienst, neem dan contact met ons op via 033-469 9055 of vul het onderstaande formulier in. Je kunt ook aan de uitvaartverzorger vragen om contact met ons op te nemen.

Doneren via een online pagina

Een andere mogelijkheid is een online-collecte pagina. De link hiernaar kun je delen in de rouwkaart, dit maakt het mogelijk voor mensen die niet bij de uitvaart aanwezig zijn om ook een bijdrage te geven.  Als je contact met ons opneemt via 033-4690 90 55, kunnen we een online pagina en QR code voor je aanmaken zodat mensen ook op deze manier een donatie kunnen doen.
Via deze link, kun je zelf een qr code aanmaken. 

Persoonlijk contact

Na afloop ontvang je een persoonlijke bedankbrief voor de nabestaanden. Hierin bedanken we niet alleen, maar laten we je ook weten wat de opbrengst is van dit mooie initiatief.

'Mijn oma had dit een prachtig sluitstuk gevonden'

Jacqueline wilde bij haar uitvaart geen bloemen, maar donaties voor Cliniclowns. Haar kleinzoon Roy zette een mooie actie op. Lees hier hun bijzondere verhaal.