×

Geef de lach door

Gepco van Bokhorst (1959) is al bijna tien jaar vrijwilliger bij CliniClowns. Hij besloot enkele jaren geleden CliniClowns in zijn testament op te nemen. “De kinderen die je ziet opbloeien door de clowns, CliniClowns raakt me gewoon.”

Zijn leven lang heeft Gepco een bijzondere klik met kinderen. Toen hij tijdens zijn studie professor Voûte ontmoette - voormalig kinderoncoloog en oprichter van CliniClowns Nederland - werd Gepco direct donateur. “Zijn enthousiasme en betrokkenheid werkten aanstekelijk.”

Van onschatbare waarde
“Mijn werk als dierenarts had ik volledig onder de knie. Omdat ik echt iets heel anders wilde gaan doen, heb ik me 12 jaar geleden aangemeld als vrijwilliger bij CliniClowns. Ik geef voorlichting op scholen, spreek op evenementen en neem cheques in ontvangst. CliniClowns zijn van onschatbare waarde. Ze laten kinderen in een kwetsbare gezondheidssituatie opbloeien, waar het kan is er interactie met het hele gezin. De glimlach op al die gezichten, dat raakt me gewoon.”

Gepco van Bokhorst vertelt in De Nalatenschap waarom hij wil nalaten aan CliniClowns.

Goed geregeld
“Een tijd geleden zat ik samen met mijn kinderen in de auto. Ineens schoot door me heen: Wat als er iets met ons drieën gebeurt? Dat kan zomaar. Ik besloot ter plekke goed na te gaan denken over mijn nalatenschap en wist meteen dat ik CliniClowns wilde opnemen in mijn testament. Ik vind het een fijn idee dat ik ook na mijn leven de lach doorgeef.”

Gepco vertelde over zijn bijzondere levensverhaal en zijn betrokkenheid bij CliniClowns in het tv-programma De Nalatenschap. Het programma werd uitgezonden op SBS 6.

MEER INFORMATIE OVER NALATEN

Meer weten over nalaten aan CliniClowns? Vraag onze brochure aan, plan een oriënterend gesprek met onze relatiemanager of een adviesgesprek met de notaris.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over het werk van CliniClowns, hoe je ons kunt steunen en ook jij de lach kunt doorgeven? Neem dan contact met ons op.

Dit kan telefonisch via 033 469 90 40 of stuur een e-mail naar nalaten@cliniclowns.nl

PERSOONLIJKE VERHALEN

Richard vertelt waarom hij wil nalaten aan CliniClowns: "Als de clowns er zijn, komt dat spelende kind naar boven."

Hans en Ellen namen CliniClowns op in hun testament: "Ieder kind verdient een lach."

Veelgestelde vragen over nalaten

  • Wat kan ik nalaten?
  • Waarom zou ik nalaten aan CliniClowns?
  • Wat is een legaat?
  • Wat is een erfstelling?
  • Is de schenking van een erfenis belastingvrij?
  • Kan CliniClowns mijn nalatenschap afwikkelen?
  • Ik wil een testament maken, wat nu?
  • Ik wil graag contact over nalaten, kan dat?
  • Kan ik het verhaal lezen van iemand die nalaat aan CliniClowns?
  • Ik heb CliniClowns al opgenomen in mijn testament en wil op de hoogte blijven