×

Loterijen

Als je meespeelt met de Vriendenloterij, dan speel je niet alleen voor je zelf, maar ook voor CliniClowns! Echt een win-win situatie dus.

Speel mee in de Vriendenloterij

CliniClowns ontvangt geld van de VriendenLoterij. De VriendenLoterij steunt CliniClowns door middel van geoormerkte loten. Jij kunt dus meespelen in de VriendenLoterij en daarmee tegelijkertijd CliniClowns steunen. De helft van de lotprijs van € 13,75 per maand gaat naar CliniClowns. Met één klik kun je meespelen, CliniClowns steunen en tegelijkertijd elke maand kans maken op mooie prijzen.

Telefoonnummer is lotnummer

Deelnemers kunnen meespelen met hun mobiele telefoonnummer. De deelnemers kennen daarmee het lotnummer uit hun hoofd en bij het winnen van een prijs kan de Vriendenloterij dit de deelnemer via een gratis sms laten weten. Als deelnemers met een ander nummer willen meespelen dan hun mobiele nummer, dan kan dat natuurlijk ook.

Dus speel mee en steun CliniClowns!

Bijzondere cheque in ontvangst

Ook in 2018 ontving CliniClowns een mooie bijdrage van de Vriendenloterij: maar liefst €204.599,-. We willen iedereen die voor CliniClowns meespeelt ontzettend bedanken! Hiermee kunnen we weer veel zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie waardevolle geluksmomenten bieden.