Speel mee met een loterij voor CliniClowns

Als je meespeelt met de VriendenLoterij of Lot of Happiness dan speel je niet alleen voor je zelf, maar ook voor CliniClowns! Echt een win-win situatie dus.

Lot of Happiness

Op www.lotofhappiness.nl kan je meespelen voor CliniClowns. Deze loten worden ook langs de deur verkocht. Lot of Happiness is de loterij van goede doelen die het verschil maken voor kinderen in Nederland en daarbuiten. Sinds 2019 is CliniClowns partner van Lot of Happiness. Van elk verkocht lot gaat de helft naar CliniClowns én je maakt kan op mooie geldprijzen. Het opzeggen kan gemakkelijk door te bellen naar 085-1303475 of mail naar info@lotofhappiness.nl.
 
Koop snel een lot en speel mee.

Speel mee in de VriendenLoterij

CliniClowns ontvangt geld van de VriendenLoterij. De VriendenLoterij steunt CliniClowns door middel van geoormerkte loten. Jij kunt dus meespelen in de VriendenLoterij en daarmee tegelijkertijd CliniClowns steunen. De helft van de lotprijs gaat naar CliniClowns. Met één klik kun je meespelen, CliniClowns steunen en tegelijkertijd elke maand kans maken op mooie prijzen.

Deelnemers kunnen meespelen met hun mobiele telefoonnummer. De deelnemers kennen daarmee het lotnummer uit hun hoofd en bij het winnen van een prijs kan de Vriendenloterij dit de deelnemer via een gratis sms laten weten. Als deelnemers met een ander nummer willen meespelen dan hun mobiele nummer, dan kan dat natuurlijk ook.

Dus speel mee met de VriendenLoterij en steun CliniClowns!

Bedankt!

We willen iedereen die voor CliniClowns meespeelt ontzettend bedanken! Dankzij deze steun kunnen we meer zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie afleiding en plezier geven.