Spullen doneren aan een goed doel

Heb jij een overvolle kast aan kleding waar je eigenlijk vanaf moet? Of is je mobieltje te oud geworden en heb je hem niet meer nodig? Help het goede doel CliniClowns door oude spullen te laten recyclen en te doneren.

Lees wat je allemaal kunt doneren, hoe dat in zijn werk gaat, wat er met jouw spullen gebeurt in de recycling én hoe jij daarmee bijdraagt.

Welke oude spullen kan ik doneren?

Jij kunt CliniClowns helpen! Het enige wat je hoeft te doen, is diep graven in je kast of schuur en de spullen boven water toveren die jij niet meer nodig hebt. Lees meer over de spullen die jij kunt doneren voor CliniClowns én waar je deze oude spullen kunt schenken.
 
Dit zijn de spullen die je kunt doneren:

Wat gebeurt er met mijn tweedehands spullen?

Je tweedehandsspullen worden gerecycled. Een deel van de opbrengst daarvan gaat naar CliniClowns.

Wat houdt CliniClowns eraan over?

Van elke donatie van spullen gaat er een deel naar CliniClowns. Zo draag je bijvoorbeeld 10 cent bij met elke kilo gedoneerde kleding. Door je oude spullen te schenken maak je meer bezoeken aan zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie mogelijk.

Kan ik ook iets anders dan spullen doneren?

Is spullen doneren voor jou wat te veel gedoe of heb je geen oude spullen? Geen zorgen, je kunt ook gewoon een donatie doen voor CliniClowns en zo je bijdrage leveren. Ga daarvoor naar onze donatiepagina en kies het bedrag dat bij jou past.

CliniClowns werkt samen met verschillende partijen. Zo verwijzen we met een link naar deze websites en wordt daarop de mogelijkheid geboden CliniClowns te steunen.