×

Cartridges inleveren of inzamelen

Heb je thuis of op het werk nog lege cartridges liggen? Gooi deze niet weg, maar lever ze in bij het CliniClowns Collection Centre!

Inzamelen is goed voor het milieu en met de opbrengst steun je CliniClowns. Voor elke bruikbare cartridge of toner ontvangen wij een vergoeding. Hiermee kunnen wij nog meer zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie afleiding en plezier bezorgen!

Inzamelpunten

Heb je nog lege cartridges thuis liggen? En wil je deze doneren aan CliniClowns? Raadpleeg dan hier de zoekmodule, waarop alle openbare CliniClowns-inzamelpunten van Eeko te vinden zijn.

Word als bedrijf inzamelpunt van oude cartridges en mobieltjes voor CliniClowns

''Wij zijn de CliniClowns dankbaar voor de vele bijzondere momenten en herinneringen die ze ons hebben bezorgd. Dat gunnen wij andere gezinnen ook. Daarom zamelen wij al jarenlang lege cartridges en mobiele telefoons in voor CliniClowns.'' - Moeder van Danisha

Stichting CliniClowns Nederland werkt samen met Eeko ccc B.V. Kijk voor meer informatie op www.eeko.nl

Wist je dat je ook cadeaukaartenmobiele telefoons en kleding kunt doneren aan CliniClowns? En dat je knuffels kunt verkopen waarvan de opbrengst naar CliniClowns gaat?