×

Cartridges inleveren of inzamelen

Heb je thuis of op het werk nog lege cartridges liggen? Gooi deze niet weg, maar lever ze in bij het CliniClowns Collection Centre!

Inzamelen is goed voor het milieu en met de opbrengst steun je CliniClowns. Voor elke bruikbare cartridge ontvangen wij een vergoeding van €0,40. Hiermee kunnen wij nog meer zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie afleiding en plezier bezorgen! 

Inzamelpunten

Heb je nog lege cartridges thuis liggen? En wil je deze doneren aan CliniClowns? Raadpleeg dan hier onze zoekmodule, waarop alle openbare CliniClowns-inzamelpunten te vinden zijn.

Geen CliniClowns-inzamelpunt gevonden bij jouw in de buurt? Klik hier voor een totaal overzicht van inzamelpunten. Als je jouw cartridges verpakt in een envelop, plastictas of -zakje, waarop je duidelijk CliniClowns vermeldt, dan mag je deze ook daar inleveren. De opbrengst komt dan ten goede aan CliniClowns.

Word als bedrijf inzamelpunt van oude cartridges en mobieltjes voor CliniClowns

''Wij zijn de CliniClowns dankbaar voor de vele bijzondere momenten en herinneringen die ze ons hebben bezorgd. Dat gunnen wij andere gezinnen ook. Daarom zamelen wij al jarenlang lege cartridges en mobiele telefoons in voor CliniClowns.'' - Moeder van Danisha

Stichting CliniClowns Nederland werkt samen met Eeko ccc B.V. Kijk voor meer informatie op www.eeko.nl

Wist je dat je ook cadeaukaartenmobiele telefoons en kleding kunt doneren aan CliniClowns? En dat je knuffels kunt verkopen waarvan de opbrengst naar CliniClowns gaat?