×

Doneer Kruidvat-spaarpunten aan CliniClowns

Kruidvat biedt voordeelkaarthouders de mogelijkheid om hun spaarpunten in te wisselen voor een donatie aan CliniClowns.

Je steunt CliniClowns al vanaf 1 euro en draagt zo bij aan afleiding en plezier voor zieke kinderen, kinderen met een beperking én mensen met dementie. 

Hoe werkt het?

Bij elke euro die je bij Kruidvat besteedt, spaar je punten met Jouw extra voordeelkaart, zowel in de winkel als online. Jouw spaarpunten kun je inwisselen voor korting op producten, gratis producten, dagjes uit of doneren aan een goed doel.

  • Heb je nog geen Jouw extra voordeelkaart of heb je je kaart nog niet geactiveerd? Haal hem gratis op in de winkel en activeer je kaart hier.
  • Ga naar de CliniClowns-pagina en kies het aantal punten wat je wil doneren.
  • Doneer de punten door ze in het winkelmandje te doen en op bestellen te klikken.

Help je ook mee om kinderen zoals Jefferson te laten schateren? Doneer dan nu jouw punten! Want met jouw gift kunnen de CliniClowns meer dagen in zorginstellingen en ziekenhuizen spelen, waar het nodig is op gepaste afstand. Zo geef je iedereen die het hard nodig heeft vrolijkheid, ontspanning, zelfvertrouwen en kracht. Dankjewel!

Wist je dat je ook cadeaukaarten kunt doneren aan CliniClowns? Lees meer over het doneren van een cadeaukaart. Of bestel een Goede Doelen Dinerbon waarvan een deel van de opbrengst naar CliniClowns gaat.