×

Verzamel mobiele telefoons

Heb je thuis of op het werk nog oude mobiele telefoons liggen? Gooi deze niet weg, maar lever ze in bij het CliniClowns Collection Centre!

Inzamelen is goed voor het milieu en met de opbrengst steun je CliniClowns. Voor elke mobiel ontvangen wij een vergoeding van €3. Hiermee kunnen wij nog meer zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie afleiding en plezier bezorgen! 

Inzamelpunten

Heb je nog oude mobiele telefoons thuis liggen? En wil je deze doneren aan CliniClowns? Raadpleeg dan hier onze zoekmodule, waarop alle openbare CliniClowns inzamelpunten te vinden zijn. 

Geen CliniClowns inzamelpunt gevonden bij jou in de buurt? Klik hier voor een totaal overzicht van inzamelpunten. Als je jouw mobiele telefoons verpakt in een envelop, plastic tas of -zakje, waarop je duidelijk CliniClowns vermeldt, dan mag je deze ook daar inleveren. De opbrengst komt dan ten goede aan CliniClowns.

Vraag een gratis inzamelbox aan

Wil je CliniClowns steunen door een grote hoeveelheid mobieltjes of lege cartridges in te zamelen? Vraag dan een speciale inzamelbox aan. Zo help je nog meer zieke kinderen aan ontspanning en een lach!

Word als bedrijf inzamelpunt van oude cartridges en mobieltjes voor CliniClowns

''Wij zijn de CliniClowns dankbaar voor de vele bijzondere momenten en herinneringen die ze ons hebben bezorgd. Dat gunnen wij andere gezinnen ook. Daarom zamelen wij al jarenlang lege cartridges en mobiele telefoons in voor CliniClowns.''        - Moeder van Danisha

Wist je dat je ook cartridgescadeaukaarten en Kruidvat-punten kunt doneren aan CliniClowns? Het is ook mogelijk om kleding in te zamelen.

Stichting CliniClowns Nederland werkt samen met Eeko ccc B.V. Kijk voor meer informatie op www.eeko.nl