×

Oude mobieltjes of tablets inleveren

Heb je thuis of op het werk nog oude mobiele telefoons of tablets liggen? Gooi deze niet weg, maar lever ze in en steun daarmee CliniClowns!

Jaarlijks worden er zo'n 10.000 oude telefoons en tablets ingeleverd via CliniClowns. Voor elk (bruikbaar) ingezameld product ontvangen wij een vergoeding van onze partner Eeko. Zo denk je dus niet alleen aan het milieu; je zorgt er ook voor dat we zieke kinderen kunnen laten vergeten dat ze ziek zijn en dat mensen met een beperking of dementie zich gezien en begrepen voelen.

Wat gebeurt er met mijn gebruikte mobieltje of tablet?

De ingeleverde telefoons en tablets worden hergebruikt of gerecycled en krijgen zo een tweede leven. Eeko zorgt voor een milieuvriendelijke verwerking van de materialen. Bruikbare smartphones en tablets worden gewiped; alle data wordt veilig verwijderd. Kapotte onderdelen worden eventueel vervangen. Als de telefoon of tablet werkt en eruitziet als nieuw gaat deze als 'gerefurbished' in de verkoop. Producten die niet meer bruikbaar zijn, worden niet weggegooid, maar gerecycled.

Waar vind ik een inzamelpunt voor mijn oude telefoon of tablet?

Heb je nog gebruikte mobieltjes of tablets thuis liggen en wil je deze doneren aan CliniClowns? Raadpleeg dan hier de zoekmodule, waarop alle openbare CliniClowns-inzamelpunten van Eeko te vinden zijn. Wij adviseren je om alle persoonlijke accounts van jouw smartphone(s) en tablet(s) te verwijderen en om het toestel zelf terug te zetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze inlevert.

Vraag een gratis inzamelbox aan

Wil je CliniClowns steunen door een grote hoeveelheid mobieltjes of tablets in te zamelen? Vraag dan een speciale inzamelbox aan. Zo help je nog meer zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie aan een lach!

Word als bedrijf inzamelpunt van oude cartridges en mobieltjes voor CliniClowns

“Wij zijn de CliniClowns dankbaar voor de vele bijzondere momenten en herinneringen die ze ons hebben bezorgd. Dat gunnen wij andere gezinnen ook. Daarom zamelen wij al jarenlang mobiele telefoons in voor CliniClowns” - moeder van Danisha

Wist je dat je ook cartridges en cadeaukaarten kunt doneren aan CliniClowns? Het is ook mogelijk om kleding in te zamelen.

Stichting CliniClowns Nederland werkt samen met Eeko ccc B.V. Kijk voor meer informatie op www.eeko.nl