×

Word vrijwilliger

Onze vrijwilligers zijn onmisbare krachten binnen onze organisatie. 

Tekst gaat verder na dit blok

Ze zorgen voor zichtbaarheid van CliniClowns door het hele land, helpen ons bij het werven van fondsen en ondersteunen CliniClowns bij verschillende activiteiten voor onze doelgroepen. 

Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures. Wil je meer weten of heb je vragen over vrijwilliger worden bij CliniClowns? Stuur dan een bericht naar vrijwilligers@cliniclowns.nl

Typisch een CliniClowns vrijwilliger

Jong en oud, man en vrouw; we worden gesteund door een heel gevarieerde groep vrijwilligers, maar een paar eigenschappen heeft iedereen gemeen.

Lees meer over wat een CliniClowns vrijwilliger typeert

Wat past jou het best?

De ene vrijwilliger is vooral heel praktisch, hands on ingesteld. De ander juist een ster in het vertellen van ons verhaal. Om optimaal gebruik te maken van de kennis en kunde van onze vrijwilligers, zijn er drie verschillende taakgebieden waarvoor je je als vrijwilliger kunt inzetten. Meer over deze taakgebieden lees je hieronder: 
 

Drie taakgebieden

Vrijwilliger Producties

Als vrijwilliger Producties en Activiteiten begeleid je de ene dag gezinnen in het CliniClowns College of ben je gastheer- of vrouw tijdens een donateursavond, de andere keer help je bij een evenement.

Lees meer

Vrijwilliger Relaties

Je ondersteunt CliniClowns bij het opbouwen en onderhouden van relaties.

Lees meer

Vrijwilliger Voorlichting

De Vrijwilliger Voorlichting laat de impact van ons werk zien aan onder andere actievoerders, verenigingen, (zorg)instellingen en bezoekers van evenementen.

Lees meer