×

Word vrijwilliger

Onze vrijwilligers zijn onmisbare krachten binnen onze organisatie.

Tekst gaat verder na dit blok

Ze zorgen voor zichtbaarheid van CliniClowns door het hele land, helpen ons bij het werven van fondsen en ondersteunen CliniClowns bij verschillende activiteiten voor onze doelgroepen. Zoek jij vrijwilligerswerk met impact? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature happy call

CliniClowns ontvangt geen subsidies van de overheid en drijft financieel geheel op donaties, nalatenschappen en sponsoring. Daarom zijn al onze donateurs, zakelijke relaties en actievoerders van levensbelang voor ons! We streven er dan ook altijd naar om een goede verbinding met deze relaties te houden en aandacht voor ze hebben. Dat doen we op veel manieren en via verschillende kanalen maar altijd vanuit oprechte belangstelling en dankbaarheid voor hun support. Om dat goed en persoonlijk te doen hebben we vrijwilligers gevraagd om hier een bijdrage aan te leveren en met succes!

Happy call
Wil jij ook binnen een team van vrijwilligers impact maken? Vind je het leuk om telefonisch in gesprek te gaan met donateurs of zakelijke relaties zonder dat het ook maar iets te maken heeft met verkoop of vragen om meer? Twijfel dan niet en neem contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek. Stuur een cv met korte toelichting naar vrijwilligers@cliniclowns.nl. Heb je belangstelling, vragen of wil je meer weten? Bel ons op 06-25500537 (Kitty Bosman) of 06-10628555 (Marit Kuyper). We kijken uit naar je reactie!

De impact van vrijwilligers 
Vrijwilligers vormen een heel speciale groep binnen CliniClowns. Onmisbaar voor het uitdragen en zichtbaar maken van ons werk en het bijdragen aan alle activiteiten die wij als organisatie initiëren voor bekende en nieuwe relaties. Contact met onze achterban vinden wij essentieel en daar dragen vrijwilligers ook actief aan bij. We zijn superblij met al hun inspanningen en we hebben ze ook heel hard nodig.

De impact van CliniClowns
Als je ziek of kwetsbaar bent kunnen angst, pijn, eenzaamheid en verdriet ervoor zorgen dat je jezelf kwijtraakt. Bij CliniClowns geloven we dat mensen soms hun kracht niet meer voelen, maar dat die altijd aanwezig blijft. Wij willen mensen weer verbinden met die kracht, zodat ze zichzelf weer even kunnen hervinden. 
Als iemand echt contact maakt met jou voel je je beter. En als iemand jou je vertrouwen teruggeeft in jezelf is er een betere basis voor herstel. De CliniClowns kunnen dus veel betekenen in de zorg; de afleiding die de clowns brengen zorgt voor minder stress en minder angst. En doordat ze mensen laten lachen, beleven zij minder pijn.

Typisch een CliniClowns vrijwilliger

Jong en oud, man en vrouw; we worden gesteund door een heel gevarieerde groep vrijwilligers, maar een paar eigenschappen heeft iedereen gemeen.

Lees meer over wat een CliniClowns vrijwilliger typeert

Wat past jou het best?

De ene vrijwilliger is vooral heel praktisch, hands on ingesteld. De ander juist een ster in het vertellen van ons verhaal. Om optimaal gebruik te maken van de kennis en kunde van onze vrijwilligers, zijn er drie verschillende taakgebieden waarvoor je je als vrijwilliger kunt inzetten. Meer over deze taakgebieden lees je hieronder:
 

Drie taakgebieden

Vrijwilliger Producties

Als vrijwilliger Producties en Activiteiten begeleid je de ene dag gezinnen in het CliniClowns College of ben je gastheer- of vrouw tijdens een donateursavond, de andere keer help je bij een evenement.

Lees meer

Vrijwilliger Relaties

Je ondersteunt CliniClowns bij het opbouwen en onderhouden van relaties.

Lees meer

Vrijwilliger Voorlichting

De Vrijwilliger Voorlichting laat de impact van ons werk zien aan onder andere actievoerders, verenigingen, (zorg)instellingen en bezoekers van evenementen.

Lees meer