×

Verhalen van onze ambassadeurs en vrijwilligers

We kunnen niet bestaan zonder de steun en inzet van iedereen die ons een warm hart toedraagt.

Jack van Gelder

Jack van Gelder is ambassadeur voor CliniClowns.

Ruim 19 jaar is deze presentator en verslaggever nauw verbonden aan onze organisatie. In 2000 meldde hij zich spontaan aan als onze ambassadeur en is nooit meer weggegaan. "Als ik mee mag op ziekenbezoek raakt het me altijd wat er gebeurt. Dit is een doel waar ik helemaal achter sta."
Lees hier meer over Jack zijn inzet voor CliniClowns. 
 

Astrid Joosten

Astrid Joosten is ambassadeur voor CliniClowns.

Astrid Joosten ontdekte de impact van de clowns tijdens de bezoeken aan haar moeder in een verzorgingshuis voor mensen met dementie. “Mijn moeder begon op haar 65ste te dementeren. Elke keer dat ik er op bezoek ging, was het zo’n trieste aanblik. Op een dag kreeg mijn moeder bezoek van de CliniClowns en ze klaarde helemaal op. Zo bijzonder!"
 

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor CliniClowns en zorgen voor zichtbaarheid door het hele land.

Onze vrijwilligers zijn onmisbaar en zorgen voor zichtbaarheid van CliniClowns door het hele land, helpen bij het werven van fondsen en ondersteunen onze activiteiten. Deze geweldige krachten zetten hun tijd, talent, ervaring of contacten voor ons in. Zoals José, sinds 2008 zet ze zich in voor CliniClowns. "De dingen die CliniClowns bereiken zijn geweldig. Hieraan bijdragen maakt mij trots!” Lees hier meer over José haar ervaringen.