×

CliniClowns in Groningen

De CliniClowns laten zieke kinderen lachen, ontspannen en genieten. En dat gebeurt op verschillende plekken in Groningen! 

Zo komen de clowns op bezoek in het Admiraal de Ruyter ziekenhuis. Daarnaast brengen ze zieke kinderen ontspanning en plezier in het Revalidatiecentrum Revant Reigerbos. Én nemen ze zeer moeilijk lerende kinderen mee in een waar sprookjesavontuur, met de voorstelling 'Speel je mee?' op de Deltaschool.

Onze activiteiten in Groningen

CliniClowns in Groningen

Een goed doel als CliniClowns is aanwezig op diverse plekken in Groningen

Bekijk in het kaartje alle locaties in Groningen waar CliniClowns spelen met de verschillende voorstellingen.

Op de hoogte blijven van wat CliniClowns allemaal doet?

Maak de activiteiten van CliniClowns mogelijk!

Laat zieke kinderen kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns, onder andere in Groningen! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Held ryan

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties in Groningen of omgeving, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.