×

Werken bij CliniClowns

CliniClowns bestaat alweer meer dan 25 jaar! In die tijd is het meer dan duidelijk geworden: een beetje verbeelding doet wonderen. Doe je met ons mee, om zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie afleiding, ontspanning, plezier en kracht te geven?

Bij CliniClowns werken 90 clowns, 50 kantoormedewerkers en 150 vrijwilligers. Wil jij werken bij CliniClowns? Solliciteer op onze openstaande vacatures.

Natuurlijk gaan we heel zorgvuldig om met jouw persoonlijk gegevens. Lees hier hoe.

Wie zijn je collega's?

Bij CliniClowns vinden wij samenwerken belangrijk. Wij hebben goede contacten met zorg- en onderwijsinstellingen, andere goede doelen en samenwerkingspartners. Flexibiliteit en een goede balans tussen werk en privé zijn bij ons belangrijk. Lees meer over onze organisatie.

Vacatures

CliniClown worden
Wil jij je passie als theatermaker verbinden aan een diepere maatschappelijke betekenis en spelen voor zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie? Als CliniClown werk je op het snijvlak van theater en de zorg. De CliniClown is voor het kind of de mens met dementie een venster naar buiten en je opent de deur naar verbeelding. Je werkzaamheden bestaan uit meer dan het spelen op de vloer: je werkt ook nauw samen met het zorgteam. En naast het alom bekende werk in het ziekenhuis, bezoek je bijvoorbeeld mensen met dementie in verpleeg- en verzorgingstehuizen, ondersteun je met je theatrale vaardigheden kinderen in revalidatietrajecten en zet je je muzikale talenten in om creatieve zintuiglijke en muzikale interactieve voorstellingen te spelen voor kinderen met een verstandelijke leeftijd tot en met zes jaar.

Wil jij ook iedere dag nieuwe spelsituaties creëren? Lees dan hier meer over het werken als CliniClown en hoe je je in het najaar weer kunt aanmelden voor de audities.

Overige betaalde krachten

Er zijn op dit moment geen vacatures voor overige betaalde krachten.

Vrijwilligers

Op dit moment hebben wij geen vacatures voor vrijwilligers.

Lees meer informatie over vrijwilligerswerk bij CliniClowns.
 
Stagiairs

Staan er geen relevante vacatures open, maar wil je CliniClowns wel een warm hart toedragen?