search menu noun_57078 arrow-down cadeau kominactie team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk
×

Werken bij CliniClowns

Al bijna 25 jaar zetten wij ons in om zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier te bezorgen. Dat doen we door oprecht contact mogelijk te maken tussen de clown en een kind. Werken bij CliniClowns is eraan bijdragen dat een kind weer even kind kan zijn. Doe je met ons mee?

Bij onze club van ongeveer 75 clowns en 50 kantoormedewerkers staan altijd wel vacatures open. Met zijn allen maken wij de magische momenten tussen clown en kind mogelijk. Onze middelgrote organisatie is professioneel en resultaatgericht. Wij stellen hoge eisen aan onszelf en aan elkaar, maar daarnaast zijn er genoeg momenten van afleiding en plezier. Want bij welke andere organisatie lopen er clowns door de gangen, of zie je kinderen en hun gezin lachend de deur uitlopen? Bij ons krijg je er dagelijks mee te maken. Je zult zien dat geen dag hetzelfde is.

Wie zijn je collega's?

Wij hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werken resultaatgericht. We werken veel en goed met elkaar samen. Daarnaast onderhouden we goede contacten met zorg- en onderwijsinstellingen, andere goede doelen en samenwerkingspartners. Dat we ons goed kunnen inleven in onze doelgroep spreekt voor zich. Er is bij ons genoeg ruimte voor nieuwe initiatieven, verrassingen en creativiteit. Dat betekent af en toe wel dat we flexibel moeten zijn en ons kunnen aanpassen aan plannen die wijzigen. Een goede balans tussen werk en privé vinden we heel belangrijk. Lees meer over onze organisatie. 

Vacatures

Werken als CliniClown?
Wil jij als Clown zieke en gehandicapte kinderen op een clowneske manier afleiding en plezier bieden? Ons auditie- en opleidingstraject is intensief, maar zorgvuldig samengesteld. Want het vak van CliniClown vraagt om specifieke kwaliteiten. Lees meer.

Wij hebben op dit moment geen vacature voor Clowns.

Werken vanuit ons kantoor?
Het kantoor van CliniClowns is gevestigd in Amersfoort. Wij zorgen op verschillende creatieve manieren voor een klein magisch moment voor zieke en gehandicapte kinderen. Tussen de behandelingen, pijn en vele beperkingen door is een lach hard nodig. Met 70 clowns en 50 andere medewerkers zetten we ons iedere dag weer in voor de kracht van een lach waar de kinderen veel baat bij hebben. Afleiding en plezier werken ontspannend en stressverlagend.

Wij hebben op dit moment geen vacatures op ons kantoor.

Stage lopen?
Elk jaar bieden wij meerdere stagemogelijkheden aan, vooral werkervaringsstages en afstudeer- en onderzoekstages. Wij streven ernaar elke stagiair een zo goed mogelijk beeld te geven van de werkzaamheden op de betreffende afdeling of unit. Voor sommige stageplekken geldt dat de stagewerkzaamheden gedeeltelijk op locatie moeten worden uitgevoerd. Uiteraard word je altijd begeleid door een stagebegeleider en krijg je een bescheiden vergoeding.

Wij hebben de volgende vacatures voor een stageplaats:

Vrijwilliger worden? 
Onze vrijwilligers zijn onmisbare krachten binnen onze organisatie. Zij zorgen voor zichtbaarheid van CliniClowns door het hele land, helpen ons bij het werven van fondsen en ondersteunen CliniClowns bij producties voor onze doelgroep. Wil jij ook jouw talent, ervaring of contacten ter beschikking stellen en zo een bijdrage aan CliniClowns leveren? Word vrijwilliger en lees meer!

search menu noun_57078 arrow-down cadeau kominactie team location calendar close camera euro plus info hand hart-hand person share check edit filters beeldmerk