×

CliniClowns in Overijssel

De CliniClowns laten zieke kinderen lachen, ontspannen en genieten. En dat gebeurt op verschillende plekken in Overijssel! 

Zo komen de clowns onder andere op bezoek in het Isala ziekenhuis in Zwolle. En ook op scholen in het speciaal onderwijs. Het zijn slechts enkele voorbeelden van onze activiteiten in de provincie Overijssel. Dit en nog véél meer kun je bekijken in het kaartje.

Onze activiteiten in Overijssel

De locaties

Een goed doel als CliniClowns is aanwezig op diverse plekken in de provincie

Bekijk in het kaartje alle locaties in Overijssel waar CliniClowns spelen met de verschillende voorstellingen.

Op de hoogte blijven van wat CliniClowns allemaal doet?

Maak de activiteiten van CliniClowns mogelijk!

Laat zieke kinderen kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns, onder andere in Overijssel! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Held ryan

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties in Overijssel of omgeving, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.