×

CliniClowns in Utrecht

De CliniClowns laten zieke kinderen lachen, ontspannen en genieten. En dat gebeurt op verschillende plekken in Utrecht! 

Zo komen de clowns onder andere op bezoek in het Diakonessenhuis. Daarnaast wordt met een bezoek van ons Klein Zintuigen Orkest de zintuigen geprikkeld van kinderen met een verstandelijke of meervoudige handicap, bijvoorbeeld bij Kinderdagcentrum de Ster in Vleuten. Het zijn slechts enkele voorbeelden van onze activiteiten in de provincie Utrecht. Dit en nog véél meer kun je bekijken in het kaartje!

Onze activiteiten in Utrecht

CliniClowns in Utrecht

Een goed doel als CliniClowns is aanwezig op diverse plekken in Utrecht

Bekijk in het kaartje alle locaties in Utrecht waar CliniClowns spelen met de verschillende voorstellingen.

Alleen dankzij steun mogelijk gemaakt

Alle voorstellingen en bezoeken die CliniClowns brengen aan zieke en gehandicapte kinderen, zijn alleen mogelijk dankzij de steun van onze donateurs, actievoerder, sponsoren en vrijwilligers.

Op de hoogte blijven van wat CliniClowns allemaal doet?

Maak de activiteiten van CliniClowns mogelijk!

Laat zieke kinderen kind zijn

Gun nog meer zieke kinderen bezoek van CliniClowns, onder andere in Utrecht! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Held ryan

Afleiding voor held Reyan

Terwijl hij wacht op zijn operatie die over een paar uur begint, krijgt Reyan bezoek van clowns Stip en Fido. Met een act over SuperReyan die een cape nodig heeft, weten ze de spanning bij Reyan wat te temperen.

Start een goede doelen actie!

Alle goede doelen acties in Utrecht of omgeving, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen kan laten lachen, ontspannen en genieten.