Stage productie & evenementen (Alpentocht)

Ben jij een organisatietalent, proactief, creatief, nieuwsgierig en kun je zelfstandig werken? En ben je per direct op zoek naar een uitdagende meewerkstage waarin je alles leert over het organiseren van een evenement? Dan is dit een stage voor jou!

Wat ga je doen?

De Alpentocht is een full-service fiets-, wandel- en hardloopevenement in de Alpen waarbij we samen een legendarische berg beklimmen om geld op te halen voor CliniClowns. Zo beklommen we in 2019 de Col du Galibier, in 2021 de top in Val Thorens, in 2022 de Stelvio en in 2023 de Cormet de Roselend in Frankrijk. Dit jaar gaan we terug naar de top van de Col du Galibier. Bekijk onze aftermovie om alvast een beeld te krijgen van wat het evenement inhoudt. Help jij ons mee met het organiseren van de Alpentocht?

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Tijdens je stage op de afdeling marketing ga jij meedraaien in het team dat de Alpentocht organiseert en bied je daar ondersteuning aan. Je gaat aan de slag met allerlei productionele vraagstukken. Deze meewerkstage is erg divers te noemen, aangezien je ad hoc, gestructureerd én projectmatig te werk zal gaan. Je houdt je bezig met het maken van draaiboeken, vrijwilligersplanningen, marketingtaken en de organisatie van trainings- en informatiebijeenkomsten. Daarnaast onderhoud je het contact met leveranciers en sponsoren.

Wat krijg je ervoor terug?

Tijdens je stage leer je alle ins & outs van het organiseren van een evenement. We willen het deelnemers aantal verdubbelen en jij krijgt veel vrijheid om eigen initiatieven uit te werken, samen met ervaren collega’s uit het Alpentocht-team:

  • Je draait volledig mee in een gezellig team.
  • Je taken worden waar mogelijk afgestemd op jouw leerbehoeften.
  • Een stagevergoeding van € 400,- per maand op basis van vijf dagen per week.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast, accuraat, weet van aanpakken en hebt een proactieve instelling waardoor je altijd werk ziet liggen. Jij bent empathisch, stapt makkelijk op mensen af en bent ondernemend. Uiteraard heb je affiniteit met het werk van CliniClowns. Daarnaast:

  • Volg je een relevante hbo-studie, bijvoorbeeld in de richting van marketing, communicatie of hotel- en eventmanagement; 
  • Ben je voor minimaal vier dagen per week beschikbaar; 
  • Durf je actie te ondernemen;
  • Ben je goed in plannen en organiseren;
  • Ben je enthousiast, stressbestendig, zelfstandig en secuur;
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend en ben je communicatief sterk;
  • Evenementen organiseren betekent reizen. Bij voorkeur beschik je daarom over een autorijbewijs. Heb je geen rijbewijs, maar ben je wel enthousiast? Dan ontvangen we je sollicitatie ook graag.

Wie zijn wij?

CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft. Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Dat maakt écht een wereld van verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven. En dat heeft een blijvend effect.

De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven, online en in zorginstellingen voor mensen met dementie.

Solliciteren

Is je interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Joyce Berger, HR-medewerker. Heb je nog vragen over de stage? Neem gerust contact op met Seth Geenen via seth.geenen@cliniclowns.nl.