×

Voor de pers

Stel je vraag, dien een interviewverzoek in of vraag beeldmateriaal op. Vind hier onze contactgegevens voor de pers.

Voor meer informatie, interviewverzoeken of het opvragen van beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Buiten kantooruren kun je naar bovenstaande telefoonnummers een WhatsApp-berichtje sturen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Kernboodschap CliniClowns

Met een grote portie verbeeldingskracht, humor en spel, bezorgen we kinderen met een ziekte en mensen met een beperking of dementie een onbezorgde lach. Want wanneer je leven in het teken staat van ziekte en zorg, kan het lachen je snel vergaan. Terwijl je juist dán die lach hard nodig hebt. De clowns laten kwetsbare mensen ervaren dat ze ertoe doen. Altijd en in alle omstandigheden. CliniClowns wil er zijn voor alle kwetsbare mensen in Nederland. Nu en in de toekomst.

Statement

Heb je een vraag over het salaris van CliniClowns (in relatie tot de salarissen van verpleegkundigen)? Bekijk dan even ons statement.

Als je meer wilt weten over de werving van donateurs en onze werkwijze hierin, dan kun je hier meer lezen over onze werving.

Persberichten

7-8-2023 - Pieter Valley start per direct als ambassadeur van CliniClowns. Lees het persbericht.

03-04-2023 - Ilse Beckers is per 1 mei directeur van CliniClowns. Zij volgt Coen Abbenhuis op, die met pensioen gaat. Ilse werkt al bij CliniClowns en is eindverantwoordelijk voor de business (doelstellingswerk en marketing). Lees het persbericht.

Jaarverslag

Wil je ons jaarverslag lezen? Bekijk hieronder onze jaarverslagen: