Voor de pers

Stel je vraag, dien een interviewverzoek in of vraag beeldmateriaal op. Vind hier onze contactgegevens voor de pers.

Voor meer informatie, interviewverzoeken of het opvragen van beeldmateriaal kun je contact opnemen met:

Buiten kantooruren kun je naar bovenstaande telefoonnummers een WhatsApp-berichtje sturen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Kernboodschap CliniClowns

Met een grote portie verbeeldingskracht, humor en spel, bezorgen we kinderen met een ziekte en mensen met een beperking of dementie een onbezorgde lach. Want wanneer je leven in het teken staat van ziekte en zorg, kan het lachen je snel vergaan. Terwijl je juist dán die lach hard nodig hebt. De clowns laten kwetsbare mensen ervaren dat ze ertoe doen. Altijd en in alle omstandigheden. CliniClowns wil er zijn voor alle kwetsbare mensen in Nederland. Nu en in de toekomst.

Statement

Heb je een vraag over het salaris van CliniClowns (in relatie tot de salarissen van verpleegkundigen)? Bekijk dan even ons statement.

Als je meer wilt weten over de werving van donateurs en onze werkwijze hierin, dan kun je hier meer lezen over onze werving.

Jaarverslag

Lees onze jaarverslagen

 

Laatste nieuws

Pieter Valley nieuwe ambassadeur van CliniClowns

Als kind was hij al onder de indruk van de CliniClowns en op zijn achttiende wilde hij zelf CliniClown worden. Nu, tien jaar later, start Pieter 'Valley' van Leijen (28) als ambassadeur van CliniClowns. “Het werk van de clowns en mijn...

Ziekenhuisclown helpt kind bij angst en pijn

Kinderen die begeleid worden door ziekenhuisclowns ervaren minder angst en pijn bij medische ingrepen dan kinderen die door hun ouders worden begeleid. Dat blijkt uit onderzoek van het Erasmus MC.

Ilse Beckers nieuwe directeur CliniClowns

Ilse Beckers wordt per 1 mei directeur van CliniClowns. Zij volgt Coen Abbenhuis op, die met pensioen gaat. Ilse werkt al bij CliniClowns en is eindverantwoordelijk voor de business (doelstellingswerk en marketing).