×

Sponsor CliniClowns

Er zijn verschillende manieren om met jouw bedrijf CliniClowns te steunen. Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden.

​CliniClowns wil alle zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie afleiding en plezier bieden. Maar helaas kunnen we ze nu niet allemaal bereiken. Hier is veel geld voor nodig. Omdat wij geen subsidie ontvangen, zijn we geheel afhankelijk van bijvoorbeeld giften en sponsoring uit het bedrijfsleven.

Heb je vragen of wil je met ons in gesprek om te kijken hoe jouw bedrijf CliniClowns kan sponsoren? Mail naar zakelijk@cliniclowns.nl of neem contact op met onze relatiemanager Diane van Hesteren via 033-469 90 40.

Waarom sponsoren?

Ook voor jouw bedrijf is het belangrijk om nieuwe manieren te vinden om je te onderscheiden van concurrenten. Ook is het van belang om je naamsbekendheid te vergroten onder je doelgroep. Een ideale manier om deze twee zaken te combineren, is door middel van sponsoring van een goed doel.

Sponsoring in geld

Van elke euro die we in 2019 uitgaven, is 75 cent besteed aan doelstellingswerk, 21 cent aan fondsenwerving en 4 cent aan beheer en administratie. Dat was volgens begroting en conform het CBF-keurmerk voor goede doelen. Wil jouw bedrijf hieraan bijdragen door middel van financiële sponsoring? Dat kan op verschillende manieren:

  • Doneer een gedeelte van de omzet
  • Word maatschappelijk partner: word donateur voor een bepaald bedrag per maand, je bepaalt zelf hoeveel en hoe lang. Wij helpen je graag met het uitdragen van jouw steun!
Lees hier meer over de fiscale voordelen.

Sponsoring in natura

Steun CliniClowns met een aantal producten dat kan worden gesponsord in natura. Van printpapier tot schoonmaakmiddelen, er is van alles nodig om onze bezoeken aan kwetsbare kinderen en mensen met dementie mogelijk te maken. En daar kan jij bij helpen!

Bekijk hier het overzicht van de benodigdheden in natura. Je kunt bijvoorbeeld ook cadeaukaarten doneren of knuffels verkopen waarvan de opbrengst naar CliniClowns gaat.

Wie gingen jou voor?

Bij CliniClowns zijn we ons er dagelijks van bewust dat we ons werk alleen kunnen doen dankzij de vele mensen die ons steunen. Hierdoor mogen wij fantastisch werk doen: zieke kinderen en kinderen met een beperking even laten vergeten dat ze in een moeilijke situatie zitten. En écht even contact maken met mensen met dementie. Dat werk is mogelijk dankzij de inzet van ondere andere onze sponsoren.

Onze sponsoren: