Chat via Whatsapp
×

Sponsor CliniClowns

CliniClowns wil alle zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier bieden. Hier is veel geld voor nodig. Omdat wij geen subsidie ontvangen, zijn wij geheel afhankelijk van onder meer giften en sponsoring uit het bedrijfsleven.

Er zijn diverse manieren om met jouw bedrijf CliniClowns te steunen en zo kinderen even te laten vergeten dat zij ziek zijn. Wij vertellen je graag alles over de diverse mogelijkheden.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel dan met Dominique Knaepen of met Alexandra van den Top-Kraaijenhagen op 033 469 90 40.

Waarom sponsoren?

Voor bedrijven is het  mede door de huidige economische omstandigheden belangrijk om nieuwe manieren te vinden om zich te onderscheiden van hun concurrenten. Daarnaast is het voor hun van belang om hun naamsbekendheid te vergroten onder hun doelgroep. Een ideale manier om deze twee dingen te combineren is door middel van sponsoring van een goed doel. 

Sponsoring in geld

Onze diensten kosten veel geld. Wil jouw bedrijf hier aan bijdragen door middel van financiele sponsoring? Dat kan op verschillende manieren:

  • Doneer een gedeelte van de omzet
  • Word maatschappelijk partner: word donateur voor een bepaald bedrag per maand, je bepaalt zelf hoeveel en hoe lang. Wij helpen je graag met het uitdragen van jouw steun!
Lees hier meer over de fiscale voordelen.

Sponsoring in natura

Steun CliniClowns met een aantal producten welke kunnen worden gesponsord in natura. Van printpapier tot schoonmaakmiddelen, er is van alles nodig om onze voorstellingen voor zieke en gehandicapte kinderen draaiende te houden. En daar kun jij bij helpen! 

Bekijk hier het overzicht van de benodigdheden in natura.

Wie gingen u voor?

Bij CliniClowns zijn we ons er dagelijks van bewust dat we ons werk alleen kunnen doen door de vele mensen die ons steunen. Hierdoor mogen wij fantastisch werk doen: kinderen met een ziekte en/of handicap even laten vergeten dat ze in een moeilijke situatie zitten. Dat werk is mogelijk door de inzet van ondere andere onze sponsoren.

Onze sponsoren: