×

Sponsor CliniClowns

CliniClowns wil alle zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie afleiding en plezier bieden. Hier is veel geld voor nodig. Omdat wij geen subsidie ontvangen, zijn wij geheel afhankelijk van onder meer giften en sponsoring uit het bedrijfsleven.

Er zijn verschillende manieren om met jouw bedrijf CliniClowns te steunen en zo kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie een moment te laten opbloeien. Wij vertellen je graag alles over de diverse mogelijkheden.

Voor vragen kun je mailen naar zakelijk@cliniclowns.nl of neem contact op met onze relatiemanagers Alexandra van den Top of Diane van Hesteren op 033-469 60 40.

Waarom sponsoren?

Ook voor jouw bedrijf is het door de huidige economische omstandigheden belangrijk om nieuwe manieren te vinden om je te onderscheiden van concurrenten. Daarnaast is het van belang om je naamsbekendheid te vergroten onder je doelgroep. Een ideale manier om deze twee zaken te combineren, is door middel van sponsoring van een goed doel.

Sponsoring in geld

Van elke euro die we in 2019 uitgaven, is 75 cent besteed aan doelstellingswerk, 21 cent aan fondsenwerving en 4 cent aan beheer en administratie. Dat was volgens begroting en conform het CBF-keurmerk voor goede doelen. Wil jouw bedrijf hieraan bijdragen door middel van financiële sponsoring? Dat kan op verschillende manieren:

  • Doneer een gedeelte van de omzet
  • Word maatschappelijk partner: word donateur voor een bepaald bedrag per maand, je bepaalt zelf hoeveel en hoe lang. Wij helpen je graag met het uitdragen van jouw steun!
Lees hier meer over de fiscale voordelen.

Sponsoring in natura

Steun CliniClowns met een aantal producten dat kan worden gesponsord in natura. Van printpapier tot schoonmaakmiddelen, er is van alles nodig om onze bezoeken aan kwetsbare kinderen en mensen met dementie mogelijk te maken. En daar kan jij bij helpen!

Bekijk hier het overzicht van de benodigdheden in natura. Je kunt bijvoorbeeld ook cadeaukaarten doneren of knuffels verkopen waarvan de opbrengst naar CliniClowns gaat.

Wie gingen jou voor?

Bij CliniClowns zijn we ons er dagelijks van bewust dat we ons werk alleen kunnen doen dankzij de vele mensen die ons steunen. Hierdoor mogen wij fantastisch werk doen: zieke kinderen en kinderen met een beperking even laten vergeten dat ze in een moeilijke situatie zitten. En écht even contact maken met mensen met dementie. Dat werk is mogelijk dankzij de inzet van ondere andere onze sponsoren.

Onze sponsoren: