×

CliniClowns sponsoren

Overweeg je sponsoring van een goed doel met jouw bedrijf? Word sponsor van CliniClowns! Ontdek op deze pagina hoe jij ons kunt sponsoren.

Er zijn veel mensen die bang, eenzaam, onzeker of verdrietig de dag doorbrengen en de kracht van een lach hard nodig hebben. De CliniClowns zijn er om hen een onbezorgd moment te geven. Hier is veel geld voor nodig. We ontvangen geen subsidie en zijn geheel afhankelijk van onder andere sponsoring en donaties uit het bedrijfsleven.

CliniClowns sponsoren als bedrijf

Met sponsoring maak je meer bezoeken mogelijk. Zo zorg jij er met jouw bedrijf voor dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en dat mensen met een beperking of dementie zich gezien en begrepen voelen. Word sponsor van CliniClowns en bezorg hen een glimlach wanneer ze die zo hard nodig hebben! Lees hier wat een CliniClown doet.

Is sponsoring aftrekbaar?

In bepaalde gevallen is sponsoring aftrekbaar van de belasting. Zo profiteer je van belastingvoordeel met jouw bedrijf. Wil je meer weten over fiscale aftrekbaarheid sponsoring? Lees meer over belastingvrij schenken.

Meer weten over sponsoring?

Je kunt ook een actieve bijdrage leveren aan ons werk. Bedenk samen met je collega's ideeën voor sponsoring of laat je inspireren door sponsoring voorbeelden. Bekijk ook de mogelijkheden om te recyclen voor CliniClowns.

Heb je vragen of wil je met ons in gesprek om te kijken hoe jouw bedrijf CliniClowns kan sponsoren? Mail naar zakelijk@cliniclowns.nl of neem contact op met onze relatiemanager Diane van Hesteren via 033-469 90 40.

Deze sponsoren gingen jou voor

Bij CliniClowns zijn we ons er dagelijks van bewust dat we alleen impact kunnen maken met ons werk dankzij de vele mensen die ons steunen, waaronder onze sponsoren. Wij zijn onze sponsoren ontzettend dankbaar voor hun steun: