×

Word sponsor van CliniClowns

Overweeg je CliniClowns te steunen met je bedrijf? Daar zijn we heel blij mee! Bekijk de mogelijkheden om ons te sponsoren.

Er zijn veel mensen die bang, eenzaam, onzeker of verdrietig de dag doorbrengen en de kracht van een lach hard nodig hebben. De CliniClowns zijn er om hen een onbezorgd moment te geven. Hier is veel geld voor nodig. We ontvangen geen subsidie en zijn geheel afhankelijk van onder andere sponsoring en donaties uit het bedrijfsleven.

Sponsor CliniClowns met je bedrijf

Door ons te sponsoren, maak je meer bezoeken mogelijk. Zo zorg jij er met jouw bedrijf voor dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en dat mensen met een beperking of dementie zich gezien en begrepen voelen. Word sponsor van CliniClowns en bezorg hen een glimlach wanneer ze die zo hard nodig hebben!

Steunen met belastingvoordeel

Wist je dat je belastingvrij kunt schenken aan CliniClowns? In bepaalde gevallen is je gift fiscaal aftrekbaar. Zo profiteer je van belastingvoordeel met jouw bedrijf. Lees meer over belastingvrij schenken.

Of kom in actie met je bedrijf

Je kunt ook een actieve bijdrage leveren aan ons werk. Schrijf je samen met collega's in voor de Alpentocht of bedenk een actie om geld in te zamelen voor CliniClowns. Bekijk ook de mogelijkheden om te recyclen voor het goede doel.

Meer weten of direct contact?

Heb je vragen of wil je met ons in gesprek om te kijken hoe jouw bedrijf CliniClowns kan sponsoren? Mail naar zakelijk@cliniclowns.nl of neem contact op met onze relatiemanager Diane van Hesteren via 033-469 90 40.

Deze sponsoren gingen jou voor

Bij CliniClowns zijn we ons er dagelijks van bewust dat we alleen impact kunnen maken met ons werk dankzij de vele mensen die ons steunen, waaronder onze sponsoren. Wij zijn onze sponsoren ontzettend dankbaar voor hun steun: