×

'Geef zieke kinderen een mooie herinnering aan een moeilijke periode'

Eenentwintig jaar geleden lag Esther Kleinveld met leukemie in het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam. Zij was toen 14 jaar en kende de CliniClowns nog niet. Ze blikt met ons terug op die tijd.

''Kort na mijn opname hoorde ik gestommel bij de deur van mijn geïsoleerde kamer. Het gordijn was dicht, dus ik kon niet zien wat er aan de hand was. Ineens stonden er twee clowns op de drempel.

Ik deed die eerste keer beleefd mee, want als echte puber wilde ik eigenlijk geen clown aan mijn bed. Toch wisten Flip en Nippertje in een mum van tijd het ijs te breken. Ze voelden meteen aan wanneer ik boos, verdrietig of te ziek was. Ze vrolijkten me op, net wat ik op dat moment nodig had. Zo vergat ik even hoe ik me voelde.

Ik, maar ook mijn familie, begon uit te kijken naar hun bezoekjes. Als ik gelach op de andere kamers hoorde wist ik: ze komen eraan. Blije en onbevangen momenten waren dat. Dankzij clowns Flip en Nippertje heb ik ook mooie herinneringen aan die moeilijke periode. Dat gun ik alle zieke kinderen die het nodig hebben én hun ouders.

Met uw gift aan CliniClowns geeft u zieke kinderen een onvergetelijke ervaring. Maar bovenal geeft u ze vrolijkheid, zelfvertrouwen, warmte én kracht, op het moment dat zij dat het hardst nodig hebben. Geeft u een gift zodat CliniClowns meer kinderen afleiding en plezier kan bieden?''

​- Esther Kleinveld -

Help ons om meer kinderen mooie herinneringen te geven!

Hoe wil je ons helpen?Hoeveel wil je doneren?

Ik doneer een bedrag van
Selecteer je bank ...

Vul je gegevens in

AanhefStichting CliniClowns Nederland verwerkt jouw gegevens volgens de Wet bescherming persoonsgegevens. Als je geen prijs stelt op onze informatie, kun je dit schriftelijk melden aan Stichting CliniClowns Nederland, Postbus 1565, 3800 BN Amersfoort of via info@cliniclowns.nl. Meer weten? Lees ons Privacy-statement.