'Cool: clowns via de webcam!'

CliniClowns Neuzenroode

De meeste mensen kennen de CliniClowns als bezoekers van kinderen in ziekenhuizen. Maar ook op internet is het mogelijk voor kinderen en clowns om elkaar te ontmoeten en wel via Neuzenroode.nl. Dat is een besloten online wereld, exclusief voor kinderen met een langdurige ziekte of handicap die thuis of in een instelling worden verzorgd. De site is besloten, dus een veilige plek voor kinderen om te ontdekken en beleven, contact te maken en zelf te creëren.
Lees meer

De wereld van Neuzenroode


Dit is Neuzenroode.nl


Met Neuzenroode.nl gaat voor kinderen een nieuwe wereld open. Er zijn vier werelden: de Thuiswereld, de Stad, het Strand en Fantasia waar van alles te beleven is. Zij kunnen er webcammen met de clowns en mede-Neuzers, chatten, elkaar berichtjes sturen, je eigen plek bijwerken, filmpjes bekijken, de krant lezen, spelletjes doen. Aanmelden is gratis. Kinderen en clowns krijgen een virtueel poppetje de “Neuzer” genoemd, waarmee ze de wereld ontdekken en beleven. De werelddelen prikkelen de fantasie, de beleving en ontwikkeling van kinderen. Veel online activiteiten zijn gericht op contact, meedoen, plezier.

Veel verschillende activiteiten

Neuzenroode.nl is meer dan alleen op internet. Zo krijg je als Neuzer maandelijks leuke post thuisgestuurd. En organiseren wij meerdere keren per jaar evenementen (groot en klein) waarbij je de clowns en je mede-Neuzers live kunt ontmoeten. Zonder uitzondering feestelijke middagen vol plezier.

Zie hier de foto impressie van ons Samen Koken event op 21 september 2011Zie hier het filmpje van de Neuzenroode Clubdag 2011
Veilige internetomgeving

Neuzenroode.nl is besloten en alleen toegankelijk voor kinderen die zich aangemeld hebben. Bovendien beschikken alle kinderen over een alarmknop waarmee ze de redactie via een e-mail kunnen wijzen op ongewenst gedrag van anderen. Alle maatregelen die CliniClowns neemt om een veilige omgeving te creëren en misbruik te voorkomen, vind je in de Algemene Voorwaarden en de Gedragsregels. Om optimaal te kunnen genieten van Neuzenroode.nl zijn er enkele Technische Voorwaarden.

Als je vragen hebt, zowel technische of praktische, neem dan gerust contact met ons op via mail help@neuzenroode.nl of telefonisch (tijdens kantooruren) 033 4699040. Vraag naar Neuzenroode.nl