×

We zijn er in alle regio's

CliniClowns spelen overal waar we impact kunnen maken op het welzijn van zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie.

Ruim 95 professioneel opgeleide clowns bezoeken meer dan 100 ziekenhuizen en instellingen door heel Nederland. We bezoeken scholen in het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs met ‘Speel je mee?’, een improvisatiespel waarbij heel de groep mee mag doen. We bezoeken instellingen met ons ‘Klein Zintuigen Orkest’, een muzikale voorstelling die alle zintuigen prikkelt. En we bezoeken mensen met dementie in verzorgingshuizen en bij de dagopvang. En als kinderen ons gemist hebben in het ziekenhuis of de zorginstelling, kunnen ze ons videobellen met de CliniClowns App.

Waar spelen we?

We zijn er in alle regio's

Bekijk in het kaartje de locaties waar we spelen met de verschillende voorstellingen en bezoeken. Of zoek meteen je eigen provincie op in de rij, onder de kaart.


Bekijk per provincie waar we spelen:

Alleen dankzij steun mogelijk gemaakt

Alle voorstellingen en bezoeken die we brengen aan zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie, zijn alleen mogelijk dankzij de steun van onze donateurs, actievoerder, sponsoren en vrijwilligers. 

Op de hoogte blijven van wat we allemaal doen?

Maak de activiteiten van CliniClowns mogelijk!

Geef ontspanning en plezier

Gun nog meer zieke kinderen en mensen met dementie bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns mensen in een kwetsbare situatie laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."

Start een actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen en mensen met dementie kan laten lachen, ontspannen en genieten.