×

We zijn er in alle regio's

CliniClowns spelen daar waar we het welzijn van zieke kinderen en mensen met een beperking of dementie kunnen verbeteren.

Ruim 100 professioneel opgeleide clowns bezoeken meer dan 600 locaties door heel Nederland:

Waar spelen we?

We zijn er in alle regio's

Bekijk in het kaartje de locaties waar we spelen met de verschillende voorstellingen en bezoeken. Of zoek meteen je eigen provincie op in de rij, onder de kaart.


Bekijk per provincie waar we spelen:

Alleen dankzij steun mogelijk gemaakt

Alle voorstellingen en bezoeken die we brengen aan zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie, zijn alleen mogelijk dankzij de steun van onze donateurs, actievoerder, sponsoren en vrijwilligers. 

Op de hoogte blijven van wat we allemaal doen?

Maak de activiteiten van CliniClowns mogelijk!

Geef ontspanning en plezier

Gun nog meer zieke kinderen en mensen met dementie bezoek van CliniClowns! Met jouw donatie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns mensen in een kwetsbare situatie laten lachen, ontspannen en genieten. Help je mee?

Olivier grijnst van oor tot oor

"Zodra Olivier de stem van clown Waldo hoorde, werden zijn ogen groot en brak er een glimlach door die niet meer weg ging. Ik denk dat dit het mooiste en grootste cadeau is geweest dat we Olivier hebben kunnen geven."

Start een actie!

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor ons belangrijk. Met de opbrengsten van jouw actie maak je het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen en mensen met dementie kan laten lachen, ontspannen en genieten.