×

30 jaar CliniClowns

Leve de kunst van contact

CliniClowns bestaat 30 jaar! In al die jaren hebben onze clowns contact maken tot ware kunst verheven. Meer dan 1,8 miljoen clownsbezoeken lieten zien dat oprechte verbinding de wereld een beetje mooier maakt voor iedereen. Altijd en overal. Daarom grijpen we dit jubileum aan om je met tips, podcasts en trainingen te helpen makkelijker te verbinden met de mensen om je heen.

30 korte tips van onze clowns

Zo simpel kan verbinden zijn

1

Kom anders binnen

2

Maak oogcontact

3

Blijf ademen

Als iemand de kunst verstaat om contact te maken zijn het onze CliniClowns wel. In deze 30 video’s geven ze graag hun meest eenvoudige tips. Die jij thuis, op school of op je werk kunt inzetten om hopelijk zo een golf van positiviteit in gang te zetten.

Podcast De kunst van contact

Jochem van Gelder praat met contactexperts

In 30 jaar hebben onze clowns het maken van contact tot ware kunst verheven. In deze serie podcasts praat Jochem iedere aflevering met een CliniClown en een andere contactexpert over hoe zij de verbinding zoeken en vinden.

Luister ze allemaal

Nieuw! Training voor organisaties

Bereik meer met je patiënten, cliënten of collega's

Iemand die zich écht gezien voelt is gelukkiger en tot veel meer in staat. Niet zo gek dus, dat veel organisaties graag de kunst van onze clowns af willen kijken. En dat kan nu! Dankzij onze maatwerk training De kunst van contact.

Bekijk de training