×

CliniClown Audities

CliniClown-audities bestaan uit een aantal rondes.

Eerst meld je je aan en verstuur je een auditie-video van jezelf. Op basis van de ontvangen video’s nodigen we een aantal mensen uit voor twee auditierondes en een gesprek. Als je deze selectieprocedure positief afrondt, volg je een opleidingstraject om CliniClown te worden.

Als je je auditie-video maakt, is het belangrijk dat je goed laat zien wat je spelvaardigheden zijn en dat je video – indien mogelijk – een goede indruk geeft van je clownspersonage. Tijdens de audities kijken we goed hoe je met feedback omgaat en of je aanwijzingen snel oppakt en toepast. In de eerste auditieronde ligt het accent op je spelvaardigheden, je clownspersonage en hoe je door middel van spel contact maakt met kinderen of mensen met dementie. Bij de tweede auditie letten we meer op samenspel en improvisatievermogen.

Vervolggesprek

Als je de audities succesvol hebt doorlopen, volgt er een gesprek met de teamleiders en de HR-adviseur. In dit gesprek praten we over je motivatie, je beschikbaarheid en kijken we hoe je bij de organisatie en in het team past. Daarna bespreken we de arbeidsvoorwaarden.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures voor clowns, maar heb jij ook een achtergrond op het gebied van theater of drama en wil je CliniClown worden? Stuur dan je sollicitatie met video naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Annette Vonk, zodra er vacatures zijn voor clowns.