×

CliniClown Audities

CliniClownaudities bestaan uit een aantal rondes.

Eerst meld je je aan en verstuur je een auditievideo van jezelf. Op basis van de ontvangen video’s nodigen we een aantal mensen uit voor twee auditierondes en een gesprek. Als je deze selectieprocedure positief afrondt, volg je een intern opleidingstraject om CliniClown te worden.

Als je je auditievideo maakt, is het belangrijk dat je goed laat zien wat je spelvaardigheden zijn en dat je video – indien mogelijk – een goede indruk geeft van je clownspersonage. Tijdens de audities kijken we goed hoe je met feedback omgaat en of je aanwijzingen snel oppakt en toepast. In de eerste auditieronde ligt het accent op je spelvaardigheden, je clownspersonage en hoe je door middel van spel contact maakt met kinderen of mensen met dementie. Bij de tweede auditie letten we meer op samenspel en improvisatievermogen.

Vervolggesprek

Als je de audities succesvol hebt doorlopen, volgt er een gesprek met de teamleiders en de HR-adviseur. In dit gesprek praten we over je motivatie, je beschikbaarheid en kijken we hoe je bij de organisatie en in het team past. Daarna bespreken we de arbeidsvoorwaarden.

Vacatures

In mei en juni gaan we weer audities houden voor clowns. Heb jij een achtergrond op het gebied van theater of drama en wil je CliniClown worden? Stuur dan je sollicitatie met auditievideo naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Annette Vonk. Graag ontvangen wij je inzending uiterlijk 25 april 2021.
Alleen sollicitaties waar de gevraagde auditievideo bij mee wordt gestuurd, zullen in behandeling worden genomen.

De audities zullen gaan plaatsvinden op dinsdag 11 mei 2021 voor de regio Zuid-Holland, woensdag 12 mei 2021 voor de regio Zuid, dinsdag 18 mei 2021 voor de regio Noord-Holland en vrijdag 21 mei 2021 voor de regio Noord en Oost (eerste auditie) en op dinsdag 1 juni 2021 voor de regio Noord-Holland, woensdag 2 juni 2021 voor de regio Zuid, dinsdag 8 juni 2021 voor de regio Zuid-Holland en vrijdag 11 juni 2021 voor de regio Noord en Oost (tweede auditie).